Hook 18-12-12


18. prosince 2012, autor skraloup13,



Žito 44, kterýho nemít, tak si ho musíme vymyslet, prozradil, co se stane 21. 12. 2012. Povstane prej mýtický národ Bójů, jeho první zástupci uzavřou smlouvu s Matkou (kde je kurva Taťka?) a Velkovelkokejkle Země Bójů začne žít takovým fofrem, až se nám budou rolovat fusekle. Cink cink cink bratři a sestry.

Mno, my jsme vo tomhle mkuvili včera u Hooka a moc se nám to nezdá. Prvák nám přijde divný, proč zrovna Bójové. Co si pamatuju, byly s nima furt jen samý trable, nečistili si zuby, smrděly jim nohy a vedli boj proti fotovoltaice.

Druhák si myslíme, že mnohem vhodnější by bylo, kdyby povstali Blaničtí rytíři, protože Džesika říkal, že je děsně zvědavej, jak vypadaj. Já mu sice včera jednoho rytíře nakreslil na účtenku, ale Džesice se to moc nezdálo, jelikož jsem špatně trefil proporce a vyšel mi takovej jak připosranej vembloud. Taky vrtěl hlavou nad tím, že jsem mu nakreslil na čelo kosočtverec. Podle mě je to symbol odvahy, podle Džesiky je to úplně něco jinýho. No, trošku jsme se poštěkali.

Já si doteď myslím, že jsem se nějak moc nesek, neb se v heraldice vyznám, ale je fakt, že splíst se může kde kdo.

Kdysi jsem dělal lapiducha na krčním v Thomayerce a měl jsem tam kolegyni, kterou nechci jmenovat, která se starala vo hrob na Pankráckým hřbitově. Ležel tam nějakej její váženej předek, kterej zesnul a Líba mu to tam chodila vokopávat, dávat kytky, plejt a prostě starala se řádně a jeden rok takhle zjara vyrazila, všechno vyčistila vyplela a zasela, jelikož hrob obrostlej kytičkama je veselej, optimistickej, vhání úsměv do tváře a jednoho naplňuje takovým jako uspokojením a pak měla celý léto fofr, takže se tam dostala až k podzimu a šla po cestě a okolo hroby jak z čítanky, obsypaný kytičkama a veselý to bylo moc a když přišla k tomu svýmu, rozhlídla se kolem a všade macešky a jiný poupata v roztodivnejch obrazcích a krásný to bylo moc a pak se koukla před sebe a na tom jejím hrobu byly kedlubny. Jedna vedle druhej, takový velký, pravidelný, jeden by řek, že skorem soutěžní.

Možná se na jaře přehlídla v sáčku, možná ji v zahradnictví napálili, nevím. Chvíli na to koukala, pak sklidila a šla. Říkala, že je sotva unesla, kolik jich bylo.

Nevím, jestli jsem vo tomhle už jednou nepsal, ale myslím, že i kdyby jo, tak to neva, neb mně osobně se tahle storka líbí moc. Přijde mi, mimo jiné, prudce didaktická.

Podle kalifornských vědců prej už nestačí rozdělení lidí na heterosexuály, homosexuály, bisexuály a asexuály. Je prej potřeba přidat další chlívek, což jsou pansexuálové. Jsou to lidi, kterým při výběru sexuálního partnera nezáleží na pohlaví, charakteru, je jim šumák, jak druhej vypadá, jim úplně stačí, když se protějšek kapku hejbe. Když jako není tuhej, jestli mi rozumíte.

My od Hooka o této skupině lidí samozřejmě víme už léta, neb okolo půlnoci, zvlášť když je sychravo a grog se vaří v prádelním hrnci, se pansexuály stáváme bez výjimky všichni.

Venku chčije. Ne moc, ale vytrvale. Isochora, jejíž nesmělý oblouk na synoptické mapě téměř není vidět, se nám směje. Je to kráva.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 18-12-12” - 1


    Eva   (18.12.2012 (12.44))

    A to jako vylezou z těch keltských opiduí? Jedno je nedaleko nás, půjdu se tam v sobotu mrknout a dám report, co tam vylezlo ze země (nebo ze Země?). Ad kedlubny: Tam se prý dobře daří i mrkvi.



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička