Hook 20-12-12


20. prosince 2012, autor skraloup13,



Jedna moje známá má syna. Vojtovi je třináct a je to normální, zpovykanej kluk. Asi před měsícem si Jarmilu pozvala do školy češtinářka. Že s ní jako musí něco probrat.

Jarmila tam došla a češtinářka povídá, že při poslední slohovej práci na téma „Čím chci v životě bejt“ Vojta napsal, že chce bejt voják, kterej bude v Afgánistánu střílet na živý cíle, a že tohle je fakt hodně divný a jestli to Jarmile jako matce přijde normální a Jarmila jí řekla, že jí to normální nepřijde, jelikož svýho syna bedlivě sleduje a co ví, tak už půl roku paří po síti plošinovku „Vykydli je všechny“, kde má nick Tajemnej Jack a palný zbraně že do ruky nevezme, neb používá vykošťovací nůž a dřevorubeckou sekyru, což jsou zbraně chladný, a že posledně rozsekal Vyzáblou Mary na tak malý kousky, že aby je spočítal, musel si je přitáhnout lupou a prostě je hovadina, aby někoho jen tak zastřelil, jelikož to je cak cak a hovno dojem a češtinářka koukala a lapala po dechu a zlostná voprať jí visela z levýho koutku a Jarmila si toho všimla a zeptala se jí, jestli jí v mládí náhodou někdo neublížil a tím rozhovor skončil.

Jelikož je Jarmila uvědomělá a ví, co se patří, tak Vojtovi večer domluvila a považovala věc za vyřízenou, akorát že asi za čtrnáct dní se psala další slohovka na téma „Můj nejlepší podnikatelskej záměr“ a Vojta napsal, že jeho podnikatelskej záměr, za kterej by dejchal, je obchod s bílým masem a v současnosti chodí Jarmila s klukem do detenčního ústavu v Opavě, kde si na nich pár modelů dělá doktorát.

Karel May prej měl s jednou modelínou z Čech dítě. A že prej jeho potomci u nás žijou furt, čemuž teda moc nevěřím, neb vím, že Karel May byl pohlavně zdrženlivej, a že miloval akorát Nšo-či, kterou zastřelil Santer a Vinnetua, kterej zesnul podobně, akorát že dýl.

Karel May byl totiž Old Shatterhand, kterej, a to vím pozitivně, se vzrušil akorát když skočil na grizzlyho. Tenkrát ještě tyhle tyhle věci nebyly trestný.

Práce v pornoprůmyslu prej ženám prospívá. Nechci nějak příliš oponovat, třeba je to pravda, navíc ženám fandím, neb narodit se s takovýmto handicapem jednomu na náladě nepřidá, ale fakt si při vší úctě nemyslím, že tohle je zrovna to, co tmelí případnej vztah, protože představa, že stará přijde domů, vysílena padne na otoman a povzdechne si, že se to vod rána táhlo jak smrad, že než tomu novýmu vysvětlila, vo co de, tak bylo poledne, že dostává do huby křeče a že jí pálí nejen žáha, tak tahle představa je pro mne děsná, neb jsem ze staré školy a nedokážu své bližní rozdat po okolí jako někdo.

Dnes jsem zaspal, neb jsem včera hýřil. Tohle jsou spojený nádoby a debil je ten, kdo tvrdí opak. Bylo to včera opojné, plné dojmů a nevšedních zážitků.

Opatrně se připravuju na sobotu, kdy bych měl nakouknout do Kachny, neb tam má jedna multiinstrumentalistka Jane vystoupení. Barush mi slíbila, že mne pohlídá, ale nejsem si jistej, jestli to zvádne, neb se někdy chovám jak nezvladatelnej fakan.

No nic, nějak to dopadne.

Dnes chcalo. Těsně po půlnoci. Chcalo jemně, takže když jsem okolo jedné hledal před barákem klíče, téměř jsem nenavlh. Když se kouknu přes okno, tak mám pocit, že se venku něco hejbe. Asi je to přelud, fata morgána či co. Dnes se, pokud odmyslím sjetou tlakovou níži, nemůže hejbat nic.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 20-12-12” - 1


    Eva   (21.12.2012 (0.16))

    S tím klukem, to ... já vlastně ani nevím...no průser to je...a jako to s ním dopadlo?



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička