Hook 18-02-14


18. února 2014, autor skraloup13,



Mno. Nějakou paní Čihákovou tlouk její starej, což není nic, co by přispívalo k duševní pohodě, tedy vzala i s dětma kramle a myslela si, že si polepší, což byl ovšem omyl a mě překvapuje, jak po pětadvaceti letech radostného přispívání do kapes beskrupulózních si ještě obyčejnej plebs může myslet, že si v čemkoliv polepší, jelikož plebs je tu od toho, aby držel hubu, krok a za kšandy ty, co se nahejbaj z vokna, aby dohlídli do destinací, který obyčejnej člověk v životě neuvidí ani na obrázku a prostě paní Čiháková sice jo, přestala otravovat na ortopedii, dost se ušetřilo na sádře a rentgenech, ale aby vše bylo vyvážené a Spravedlnost neplakala, že se to nějak sere, sek jí nějakej zmrd občanku

a i když to nahlásíte, jako ztrátu, na policii, je vám to k hovnu, protože to může bejt z vaší strany lest, jelikož orgán ví, že lidi už sou tak zoufalí, že vymejšlej všechno možný, aby přežili, takže třeba předstíraj ztrátu dokladu a pak na ztracenej doklad pášou nepravosti a tedy občanka seknutá a novej majitel jezdil na černo a revizoři v pozoru a jízd bez placení desítky a paní Čiháková, protože není příliš statečná a nesnese dobře míněnej výchovnej úder pěstí, kterým ji co pět minut častoval její starej, se skrejvala a novou adresu. kde byla s dětma, nikomu neřekla, ani svýmu poslancovi (sic!) a nenechala si přeposílat poštu a konec je celkem logickej, dostalo se to k exekutorovi, nějakýmu panu Podkonickýmu, paní Čiháková dluží třičtvrtě mega a sice jo, možná to někomu z vás přijde nespravedlivý, možná se někomu z vás zdá, že je to svinstvo prvního řádu, ale je potřeba si uvědomit, že prvák pan exekutor Podkonický je dlouhodobě v zahraničí a každýmu by mělo dojít, že není někde v letovisku pro žebráky, ale tam, kde poctivě nabytý kapitál divoce křepčí, což něco stojí, a druhák jízdy na černo prostě byly, zaplatit se musej, vemte si, co jenom stojí pan Rittig, tady není místo pro pardon, což jistě každý soudný chápe, takže paní Čihákové exekutor Podkonický neodpustil nic, což mě osobně přijde logické a děsně chytré a mazané a lstivé a pan Podkonický musí mít určitě indiánský předky, protože každej správnej Indián ví, že při lovu je základní pravidlo jít po nejslabším kusu, po tom, co je v hajzlu a nemůže se bránit, protože jít po tom, co by nám moh dát na budku může jen totální debil a já si exekutory představuju jako takový smělý a statečný lovce, co dokážou každýho vystopovat, co podle hovna poznaj, jak je kdo na tom, co dokážou číst ze studánky a naslouchat řeči zvířat, co bez oddechu nastolujou spravedlnost, nedbaj na únavu, na překážky, na opovržení okolí, jelikož právo a zákon je na jejich straně a mně se z tohohle docela dělá nevolno, když se dozvídám, že je možno ve jménu práva zlikvidovat nevinnýho a snad jen, co napadlo jednoho mýho kámoše, že bysme těm idiotům, co vymejšlej, prosazujou a schvalujou zákony na týrání plebsu, poslali občanky, každej, ať se s nima vyfotěj, že bysme je následně fakovali, totál pasivní rezistence, že bysme dělali, že vedoucí smažky nejsou, že bysme si jich nevšímali a jako dobrý, tenhle nápad, jen bych ho dotáh do konce, takže bych přestal dělat, zastavil dopravu, zasek svoz odpadu, zavřel krámy, zakonzervoval všechno, co slouží k fungování našeho vymazlenýho státu a dal si takový dvouletý mejdlo a ty krávo, představa je to dokonalá, akorát že neuskutečnitelná, protože ne každej, i když ryje držkou v bahně, vyznává jako já Anarchii a Chaos, takže to nakonec skončí jako vždycky, tedy budem roztrpčení, znechucení a frustrovaní, ale jinak budem držet lajnu, nevzepřem se a dál si budem nechat dávat čočku, protože prostě tak to je.
Abych ale nekončil příliš defétisticky, jednou, jednou pohár přeteče a voni se ti, co nám dělaj z života tankodrom, budou moc a moc divit.
Tačvúd s Gekonem v poho. Se mě ráno ptali. co je to tankodrom. Sem jim řek, že to je takovej flek, kde se nás děsně moc mačká. Moc tomu nerozumněli. Abych se přiznal, ani já tomu moc nerozumím.
Dnes bude jarně. Jsem rád. Paprsky slunce mě pošimrají v nose a zas budu až do večera kejchat.
To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 18-02-14” - 1


    Eva   (18.2.2014 (12.06))

    Včera jsem to četla. Víš, co je na tom úplně to nejhorší? Že oni požadují pod tom exekutorovi, aby ty kauzy sjednotil pod jednu, aby nemusela tolik platit. Proč, když to je od začátku nesmysl? Ta paní by přeci neměla platit vůbec nic a stát by se jí měl omluvit za obtěžování. Logika a právo jsou asi dvě zcela odlišné disciplíny.



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička