!!! Výtvarná soutěž !!!


2. listopadu 2011, autor Eva,



Vyhlašujeme výtvarnou soutěž na téma Antické báje. Libovolným způsobem ztvárněte vše, co se týká řeckých mýtů, jako například bohové, hrdinové, zvířata, nestvůry, stavby, řeky i hory. Své příspěvky s příslušným názvem (např. Medúza, Narcis, Arachné, Styx, Kerberos, Artemis) zasílejte do 4. prosince 2011.
Inspirovat se můžete v rubrice Hvězdná obloha, ale nejenom zde. Může to být malba, kresba, libovolná grafická technika, koláž, stylizovaná fotografie, obraz vytvořený počítačovou grafikou (Kresba digitálním tabletem, montáže, vizualizace trojrozměrných modelů. Je možné využít jakýkoliv software, například programy photoshop, 3D studio MAX, Zbrush, Cinema 4D, etc.).
Můžete zaslat neomezený počet děl, která vkládejte do rubriky Antické báje. Abyste mohli publikovat příspěvek, musíte se zaregistrovat. K tomuto si pozorně přečtěte Jak se zaregistrovat na horní liště. Je možno se zúčastnit i bez registrace. Stačí, když pošlete svou práci na mail suvicka@suvicka.cz.
Podmínkou však je, že vaše dílo bude publikováno na tomto webu s ostatními soutěžními příspěvky.
Obrazy či fotografie bude hodnotit čtyřčlenná porota. Udělí každému dílu body od 1 do 10. Výsledky oznámíme 7. prosince. Budeme ihned kontaktovat vítěze, aby nám poslal svou adresu a vybral si cenu (viz níže).
Ceny do soutěže věnoval můj přítel Juraj Vanya, který má v Sedlčanech keramickou dílnu.
 
Jurajova keramika je nádherná. Má také prodejnu ve Zlaté uličce v Praze. 
Vybrat si můžete buď deset zvonečků, dvě dózičky či čtyři hrnečky, a buď modrobílý program, nebo zelenožlutý program.
Ukázka dóziček:
 
 
Ukázka hrnečků:
 
 
 
 
Ukázka zvonečků:
 
Ostatní výrobky si můžete prohlédnout a také objednat na www.fajans.cz. Nebo koupit přímo ve Zlaté uličce.
Pokud se soutěže účastní i děti, uveďte prosím jejich věk, abychom pro ně vytvořili zvláštní kategorii a odměnili je zvlášť.







Zařazeno v kategorii Antické báje, Postřehy, Soutěže





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička