Hook 06-02-12


6. února 2012, autor skraloup13,



Venku je taková kosa, že slepice přestaly snášet vejce a divoce o tom diskutují. My od Hooka jsme narozdíl od jiných zaznamenali, že též krávy přestaly dojit, psi štěkat, že králíci již druhý den nepustili ani jeden bobek, že Andulky přestaly tahat planety a že mi nestartuje auto.
Jo jo, hrne se na nás sedm let neštěstí, tak je to.
Na netu psali, že Češi v poslední době kupují jen to, co snědí. J…e bída nevídaná. Myslíme si, že třeba takový Datart je v hajzlu, jelikož tam není k snědku nic. I když jeden z nás od Hooka, co přemejšlí víc než je celostátní průměr řekl, že možná to bude naopak a že až ta bída udeří na plný pecky, že takovej Datart bude mít žně, jelikož sice jeho zboží se žrát nedá, ale zase vydrží a nekazí se.
No, nevím. Měl sedm grogů a trochu se mu plet jazyk. Buď je ta jeho myšlenka geniální, nebo je to celý píčovina. Osobně bych sázel na to druhé.
Mno, to je asi vše.






Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 06-02-12” - 1


    Eva   (6.2.2012 (12.55))

    A bude hůře... slyšela jsem, že v některých firmách chtějí lidi odměňovat jen za to, co udělají, a prý se tento mor bude šířit i do státních institucí. To pak nastane teprv bída! To lidí budou kupovat jen to, co potřebují.



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička