Hook 16-02-12


16. února 2012, autor skraloup13,



U Hooka se bude měnit jídelák. My od Hooka jsme tomu rádi. Včera jsme předali majiteli několik podnětů, jelikož nám není lhostejné, co budeme v příštích letech žrát a na co zemřem.
Podněty byly tři. Gothaj s cibulí, gothaj bez cibule a variace junioru s česnekovým dipem. Myslíme si, že to jsou jídla hodnotná, kalorická, plná vitamínů, vlákniny, minerálů, že jsou to jídla osvěžující a že by to ani nemuselo tolik stát.
Máme zjištěno, že výborný gothaj a junior má Si-li-pion z Holešovické tržnice, stánek 37. On to i vyrábí. Prodává taky oděvy, spotřební elektroniku a sponzoruje psí útulek ve Kbelícch.
Abych řek pravdu, nenašli jsme u majitele Hooka pochopení. Tedy, abych byl přesný, poslal nás do prdele. Že prej Hook není Armáda spásy. Dobře, nebudeme se vnucovat. Chtěli jsme jen pomoct. Budeme si nosit gothaj svůj, tajně. Si-li-pion, se kterým jsme zadobře nám prozradil, že nejlepší je z kolie a že nám ho bude dávat stranou. Je hodný.
Včera jsme chtěli jít do kina, ale nakonec jsme nešli. Jeden z nás si vzpoměl, že už ten film viděl a v klidu nám ho na výčepu převyprávěl. Ušetřené peníze za lístky jsme vrazili do grogu. Někdy se den opravdu povede.
Venku je pošmourno. To je vše.






Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 16-02-12” - 2


    Eva   (16.2.2012 (21.14))

    A co škvarky s hořčicí? Ty jsou taky plné vitamínů.


    Agin   (16.2.2012 (21.23))

    Chleba se sádlem a cibulí.... řepná marmeláda na rohlík..... je třeba myslet na pestrou stravu..



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička