Hook 02-03-12


2. března 2012, autor skraloup13,



Včera jsme vám my od Hooka slíbili, že se mrknem na nějaký Nietzscheho citát. Asi jste všichni četli jeho populárně naučnou publikaci Tak pravil Zarathustra. Nietzsche tam mimo jiných více či méně povedených bonmotů napsal, že člověk je něco, co má být překonáno, a že přijde jakýsi nadčlověk.
Tak s tímhle souhlasíme. Jo. Kluk ušatá se pro jednou trefil. My od Hooka tohle totiž pozorujeme v praxi. Když třeba vidíme Mildu, jak po deseti rumech s kolou divoce tančí na baru který má na šířku nějakých čtyřicet centimetrů, je ve výšce metr deset a polit pivem klouže jak Sáblíková po oválu, říkáme si, že tohle by normální člověk nedokázal. Anebo když Romča, poté, co došlo bílé víno a tequila zombies, se pustí do Hanácké vodky a jediný, co to s ním dělá je to, že asi desetkrát za minutu zakřičí „hrš hrš“, tak si říkáme, že u Hooka je normálních lidí jak šafránu. Že už jsme o level vejš.
No nic, už vás nechám bejt. Příště si proberem jsoucno.
Iveta Bartošová přísahla na smrt svýho syna, že už nechlastá. No, my sice Arturovi nepřejem nic zlýho, ale je jasný, že do tejdne je po něm. Kurva. Tak mladej.
Přejem hezkej víkend.
To je vše.






Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 02-03-12” - 2


    Eva   (2.3.2012 (11.40))

    tohle chce na titul....


    Agin   (2.3.2012 (12.14))

    ad Iveta Bartošová...Pan Trachta nám prozradil, co viděl na vlastní oči........kachny-kachny-kachny.....



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička