Hook 20-03-12


20. března 2012, autor skraloup13,



Začalo astronomické jaro, náklad kuchařky Evy Pilarové „Čočka stokrát jinak“, kterej stál České lesy čtyři mega je v prdeli a soud možná uzná, že Kateřina Brožová zpívá jak trabant. Studenej.
Fakt nevíme, my od Hooka, čemu se věnovat dřív. Hrne se to na nás nevídaně a my jen nevěřícně kroutíme hlavama a mumláme si své hrdelní hrš hrš. Snad jenom k té nešťastnici Brožové – ono, když máte v krku místo hlasivek rybí šupiny, tak tón nevykouzlíte, i kdybyste žrali plato eurovajec denně. Je nám jí docela líto, celkem ji i chápem, že chce bejt někdo, známe slogan z Frajera Luka, že největší frajeřinou je nemít na to, ale vocaď pocaď, Katko.
Já třeba zpívám báječně a když si okolo půlnoci posadím hlas a spustím své oblíbené sprostonárodní balady, je mne slyšet bez problémů až na Budějárně, ale že bych se tím živil, to mne nikdy nenapadlo. Abych se přiznal, mám sice znělý hlas barvy pražené máty, ale v mládí jsem prochlastal Rytmus. Přestože jsem v něm byl zrozen.
Tomio Okamura se na dva dny odmlčel. Zaznamenali jsem jeho tiskové prohlášení, ve kterém oznamoval, že ještě den bude mimo. Dostala se mu totiž do ruky jakási publikace o Teorii relativity a musí tam prý opravit některé věcné chyby.
Nevím jak vy, ale já včera prožil báječnej večer. Proto dnes nebude chcát, ale bude svítit sluníčko a bude hezky.
To je vše.






Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 20-03-12” - 1


    Eva   (20.3.2012 (12.15))

    koukám, že máme stejný "oblíbence", Okamuru, Brožovou, Rytmuse...a co Michal David?



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička