Hook 02-05-12


2. května 2012, autor skraloup13,



Dnes pro vás máme my od Hooka připravenou bajku. Je poučná, pravdivá a pokud pochopíte její poselství, posune vás do dalších levelů. Tedy – snad.

Jeden z nás, co má vztah ke zvířatům, i když jinak je celkem normální, si pořídil slepici. Českou zlatou kropenku. Je to slepice čilá, lehká, aktivní a dobře hrabe. Dal jí jméno Leontýnka. Jednou ji vzal do parku na náměstí Hrdinů, co je kousek od Hooka. Pustil ji na volno, jelikož Leontýnka byla vyrovnané mysli a na nikoho zbytečně neútočila. Pustil ji bohužel v okamžiku, kdy po parku pobíhalo sedmnáct psů a dva bezdomovci. Se slzami v očích nám pak na výčepu ukazoval japonský magnetický náramek pro štěstí, který jí koupil k narozeninám, což byla jediná věc, která mu po Leontýnce zbyla.

Poučení z tohoto tragického příběhu je následující: Pokud si pořídíte slepici, snězte ji dřív, než to za vás učiní někdo cizí.

Dočetli jsme se, že na předváděcích akcích nás už prodejci tak snadno nenapálí. Pokud použiji logiku vychází mi, že mne prodejce napálí stejně, ale dá mu to trošku víc práce. To jsem fakt hnedle klidnější. Přijde mi, jak kdyby mne někdo neměl rád.

Dneska možná chcát nebude. Ale nespolíhal bych na to.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 02-05-12” - 1


    Eva   (2.5.2012 (11.41))

    no jo, když Leontýnka potká leonbergra, to nemůže dopadnout dobře...



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička