Hook 04-05-12


4. května 2012, autor skraloup13,



Tak jsme četli, my od Hooka, že Ministerstvo kultury chce pojistit majetek. Akorát neví co a za kolik.

No, tady je rada snadná. Pokud něco pojistit, tak je to Red Hook a co se týče ceny tak za co nejvíc, co to půjde. Nic jiného, co by v této zemi mělo nějakou hodnotu a tudíž by stálo za pojištění, není.

Chuck Norris na poslední tiskové konferenci prohlásil, že hodlá přejít Tichý oceán po dně pouze s karimatkou a jedním balením sušenek BeBe Dobré ráno. Dodal, že i pro něj to je něco, na co se musí připravit. Trénovat hodlá v Red Hooku, protože je to prý jediné místo, kde se nedokáže nadechnout.

Trošku nás tím naštval, protože u Hooka se dýchá normálně. Jde jen o zvyk, o vůli, o touhu překonat sám sebe.

Karolína Peakojc to s názvem své nové družiny moc neuřídila. Jeden by těžko vymejšlel lepší slovo. Řek bych, že si s tím ještě užije.

Tomio Okamura s námi od Hooka včera chatoval. Chatoval vášnivě a trošku jsme měli pocit, jako že se zlobí. Cítili jsme z jeho textu jistou uraženost, dotčenost, možná i malinkou frustraci. Ke konci chatu to už vypadalo, že ho docela serem.

Možná, abychom si příště byli jisti, na čem jsme, by moh přestat psát japonsky.

Zhruba za hoďku nebo pozdějc bude chcát. Až do pondělí.

Fajn víkend.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 04-05-12” - 1


    Eva   (4.5.2012 (14.12))

    název Karolininy družiny na těch pár měsíců takhle úplně stačí, i když taky mě napadlo, že se bude říkat LIDEM NASR...Tomia štveme hodně dlouho, to už dával najevo ve Dni D, že Češi jsou blbci, že na "západě" by to šlo, ale v tomhle týmakově je každýho nápadu škoda...ovšem není mi jasné, proč chce takové sebrance vládnout...



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička