Hook 29-06-12


29. června 2012, autor skraloup13,



Ty jo. V poslední době se s vědeckejma výzkumama a jinejma experimentama fakt roztrh pytel. Všeho je nevídaně a skoro to my, ušlechtilí chlapci a děvčata od Hooka, nestačíme sledovat.

Třeba teď jsme četli, že japonští vědci (z nichž byla polovina z přízně Tomia Okamury) vyrobili robota, kterej hraje hru „Kámen, nůžky, papír“ a je prej neporazitelnej, jelikož má děsně kondenzátorů a jinejch polovodičů.

No, já nevím. Sice Okamurova přízeň je vyspělá neuvěřitelně, ale my máme u Hooka maníka, kterej by toho robota rozsekal jak holandskej řízek.

Mimochodem, holandskej řízek je ta hnusota, do kterej když kousnete, tak máte pocit, že tam kuchařovi při vaření upad holub.

Prostě maník vod Hooka je v tejhle hře naprostá jednička, jelikož je napřed. Vysvětlím. Normální lidi, když tohle hrajou, tak dělaj ty tři věci. Kámen, nůžky, papír. Ale von, jak je napřed, tak dělá takovej jako kornout, říká tomu „Huť Klementa Gottwalda“ a tam prej shoří všechno. Poráží naprosto každýho a dost lidí vobral vo slušný prachy.

Jedna naše známá, nějaká Běla Farská, která je sečtělá a žádoucí dnes u sebe pověsila na zeď, že prej „Není trapnější hloupost, než dutý zvuk krásných a vznešených slov, která však postrádají myšlenku a znalost“.

Je to citát nějakýho Cicera, kterej hádám asi nežije. Já jsem jí samozřejmě napsal do komentu, že se mi to líbí, jelikož jsem jí chtěl udělat při pátku radost, ale jinak si myslím, že tady Cicero měl nějakou slabou chvilku, protože kdyby tohle platilo, tak je trapná celá naše politická vysmažená garnitura.

Ale jak teď nad tím dumám, tak se ten Cicero možná neplete. Což je docela děs.

Američtí vědci, kteří mne neustále stíhají překvapovat, zjistili, proč hodně červený rajčata chutnaj jak humus. Prej je to kvůli tomu, že je to jejich přirozenost.

Jsem rád, že v tom mám teďkonc jasno. Akorát si myslím, že si ze mě američtí vědci dělaj prdel.

Musím utíkat, neb doba je nevlídná a nakládá na mne břemena, pod jejichž tíhou kácím se. Ještě že mám fofrklacky, o které se mohu opřít.

Přeji fajn víkend. Užijte si ho, stejně jako my od Hooka, kteří si ho užijem náramně.

Bude chcát, ale nebuďte z toho rozhození. Dyť vo nic nejde. Jen o trochu toho chcance.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička