Hook 09-07-12


9. července 2012, autor skraloup13,



Mno. Tak máme za sebou víkend a pokud by se mne někdo zeptal, kdy jsem si v životě sáh na dno, nemusel bych dlouho přemejšlet. Bylo to náročné, ale bylo to děsně fajn. Lískáči slavili ve velkým, nešidilo se nic a dojmů mám na několik knih. A to i přes to, že se mi vybavují pouze střípky, jelikož jsem si způsobil window jak cow. (To bylo anglicky, jelikož my od Hooka máme angličtinu jako druhý jazyk mateřský – hned vedle latiny.)

Četli jsme, že prej jakási Mesárošová, která je údajně děsně inteligentní, distingovaná, erudovaná a žádoucí chtěla lidem zvednout mandle, a tak dělala, že pije mléko z vlastních koz. Brčkem. Moc se jí to nevyvedlo, jako ten úmysl, jelikož mně se zved akorát kufr. Mandle zůstaly v klidu.

Ono hodně lidí dělá kde co, aby se blejskli, aby ukázali, že jsou napřed a cool a vůbec a přitom ze sebe většinou udělaj totální trotly. To už je asi v povaze lidský.

Máme novýho ministra spravedlnosti, takže přijdou změny. To je tak vždycky. První změna, či novinka bude to, že prý ministr pořídí náramky domácím vězňům. Následně, pokud budou finance, jim dokoupí korále a punčochy s mykrou. (Mykra je takové to natahovací, co se mi děsně líbí a oblékám si to na spaní.) Myslíme si, my od Hooka, že se ministr Blažek vydal správným směrem a držíme mu palec.

Taťka největší, co je na výletě v Indonésii, nás stále zásobuje svými nevšedními postřehy. Naposled psal, že palác sultána vypadá jak z pohádky. Jsem rád, že to vím, že mám nový info, a že celý výlet plus vynaložené prostředky na něj měly tím pádem smysl. Že to nejsou prachy vyhozený voknem.

Pochybný udělování titulů na plzeňských právech zůstane bez trestu. Jednak policie nenašla žádný důkazy a pak – dyť o nic nejde. Copak někoho zabili? Nezabili. A jestli pár lidí dostalo vysokoškolskej titul podfukem, dyť vo co de. Navíc mít titul ještě neznamená, že něco vím. Sjetiny, co vedou tenhle stát maj titulů plný šuplíky a stejně jsme v prdeli. Srát na to.

Dnešek bude hektický. Jako každej dnešek. Dopo lehce pod mrakem, pak se to vybere a následně nás to zechčije. Matka Příroda se tím docela baví.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 09-07-12” - 1


    Eva   (9.7.2012 (21.15))


    Já jsem tu fotku Mesárošový viděla a taky jsem viděla, po kom se opičí, holt, když dva dělají totéž není to vždy totéž. Jo a taky se mi zvedl kufr.

    Pantátovy postřehy mě vždycky fascinovaly, nejen, co se týče Indonésie.

    Matka Příroda mě včera prohnala na kole, nevěřil bys,jak je člověk rychlej, když ti práskaj hromy a blesky za zadkem.



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička