Hook 16-10-12


16. října 2012, autor skraloup13,



TOP 09 to o víkendu ve volbách trošku prosrala, takže teď tam všichni přemejšlej, jak ztohoven. Schwarzenberg vymyslel, že aby v dalších volbách nedopadli zas jak sedláci, kterejm u Chlumce nakopali prdel, tak že se s Kalouskem podívaj, jak pomoct osamělejm penzistům, kteří na tom v naší roztančené vlasti nejsou dvakrát.

Tohle nás od Hooka přivádí do stavu nasraného rozrušení. Abych to vysvětlil, napíšu to polopatisticky.

TOP 09: „Milí osamělí důchodci. My víme, že jste v hajzlu, že svůj podzim života trávíte ve sračkách a vězte, že normálně by nám to bylo naprosto u prdele, jenže teď ve volbách jsme to projeli a jelikož bychom neradi přišli vo koryta, vo kterejch se vám, ubohejm a nezajímavejm může jen zdát, tak jako zkusíme pro vás něco udělat, aspoň na papíře, vy nám pak v dalších volbách dáte svý hlasy a všichni budem spokojený. Jinak ale, naši milí osamělí důchodci, kdyby se nám teď vo víkendu zadařilo, tak na vás samozřejmě ani nevzdechnem, protože utahanej osamělej neperspektivní důchodce bez majetku je pod naši rozlišovací schopnost.“

Ty woe, voni ti zmrdi nahoře si fakt myslej, že jim projde naprosto všechno. Tohle už ani není cynismus. Abych řek pravdu, nenapadá mne momentálně vhodné slovo, kterým bych to označil. Možná sousloví „dojebaný vyhulený smažky“, ale i to je příliš láskyplné.

Na Novojičínsku se srazil osobní vlak se stádem krav. Vlak je v cajku, tři nebožačky to nepřežily. Policisté teď šetří, jak se krávy na koleje dostaly.

My od Hooka bychom si jim dovolili nabídnout tři verze. Prvák – krávy na koleje přiletěly. Druhák – krávy na koleje nainstalovali emzáci v rámci přípravy nadvlády Chaosu a celkové Destrukce. Třeťák – krávy zabloudily na vycházce a snažily se po kolejích dojít do civilizace.

Někdy mám pocit, že jsem si vybral špatnou práci. Jak tak koukám, bejt vyšetřovatelem u policie musí bejt občas děsná prdel.

Bruselský smažky se přou, kdo převezme v Oslu Nobelovu cenu míru. My od Hooka myslíme, že když to dostala Evropa jako taková, tak bysme tam měli jet všichni. Nevím, jak je Oslo velký, ale mělo by se na to připravit, jelikož EU má cca pět set milónů lidí a už jen když si představím, kolik budou muset sehnat Toiek, tak na mne jdou mrákoty. To jsou tuny guana a fakt nevím, jak si s tím Seveřani poraděj. A není to jen vo hovnech, že.

My od Hooka nejedem nikam, protože prvák někdo musí hlídat a druhák jim na tyhle ceny serem, protože jeden se z toho nenají a určo tam budou foukat větry.

Arnold Schwarzenegger potvrdil, že přetočej Barbara Conana, na bok a jedna moderátorka, která má těsně před porodem řekla, že očekává jakousi miniaturu. Já bych k tomu jen dodal – už to nehulte.

Venku je šedivo. Unavení důchodci klopýtají do Lidlu pro sladké mandarinky v akci a zadumaná oblaka je mlčky sledují. A až se budou ploužit s narvanejma síťovkama domů, tak je to zechčije, jako že je Kalousek nade mnou.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička