Hook 17-10-12


17. října 2012, autor skraloup13,



Americký vynálezce Lorenzo Maggiore vymyslel pistoli na hmyz a Mirda Kalousků řeší, jak zvýšit počet plátců daně. Nejdřív k tej první píčovině.

Pistole na hmyz nám od Hooka přijde děsně fajn. Doteď jsme po mouchách házeli kamení a tohle je mnohem elegantnější, protože když třeba moucha sedí na vokně a jebnete po ní dlažku, většinou to vokno vysklíte. Akorát to bude chtít pevnou ruku, protože jestli je ta flinta na diabolky, tak to abyste mířili jak Old Shatterhand.

Mám strach pouze z toho, aby si nějakej model nesplet našeho velkýho Taťku s nějakým hnusným broukem, nefouk mu ji na komoru a Taťka aby pak neměl další traumatickej zážitek, další hnutí mysli v šestinedělí – jestli mi teda rozumíte.

Zvýšit počet plátců daně je nutný a vidí to každej, kdo vidět chce. Už jen proto, že my vod Hooka na nějaký placení daní serem, tudíž má systém velký manko. Kalousek plánuje, že by ty nový plátce daně přitáh z vokolních spřátelenejch zemí a odhaduje, že by od každýho novýho plátce moh vybrat ročně asi pětikilo. Chce kvůli tomu prosadit nový investiční pobídky, že by jako každýmu novýmu plátci dal příspěvek pětadvacet litrů, aby viděl, že se vyplatí u nás bejt.

Mně osobně to sice přijde divný, přijde mi, že nás to popostrčí do ještě větších sraček, ale možná je to jen proto, že nemám patřičnej rozhled, že nevidím za vobzor a že mi uniká, že asi patnáct světelnejch let vod téhle utahané planety na nás čeká netrpělivě přešlapující Šťastný zítřek.

Všim jsem si jednoho článku, kde pisatel rozebíral, proč se z kyprých modelek stávají anorektické stvůry. No, já bych tak příkrý nebyl, protože jsem galantní a jde o ženy, i když se přiznám, že když vidím ty unavené kostřičky, tak se mi dělá zle.

Akorát mi vrtá hlavou, že když modelínám samejm nedojde, že jsou za zrůdičky, že jim to neřekne nikdo z jejich vokolí. Logicky mi pak z toho vychází, že v okolí modelín se pohybujou samí úchyláci. Mno, tady vidíte, že když použijete mozek a zahloubáte se, občas vám docvakne něco, co vás samotný překvapí. Mně třeba teď vyšlo, že každej stylista je deviant.

Neurolog Siny Zarrintan po mnohaletém výzkumu přišel na to, že na ucpaný nos je nejlepší uspokojivý sex. I když pominu to, že termín „uspokojivý sex“ je klasický protimluv, tedy kontradikce, stejně mi to přijde jako naprostá píčovina.

Na ucpanej nos nejlíp funguje sklonit se nad miskou zrní. Holubi se po něm totiž  můžou utlouct. Jak prosté, že?

Venku je ještě tma. Méně bystrý pozorovatel by možná skupinu mraků, jež se choulí na obzoru, přehlédl. Já ale vím svý. Jsou to mraky dešťový, jsou nacucaný jak houba a zechčijou vše bez ohledu na politickou příslušnost.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 17-10-12” - 1


    Eva   (21.10.2012 (21.29))

    Pokud Kalousek sníží živnostníkům výdajové paušály, tak bude plátců daně rapidně ubývat a zvyšovat se počet příjemců sociálních dávek. A na komáry a další havěť nemusíš střílet, stačí si nastavit v mobilu správnou aplikaci a ta odpuzuje hmyz, i když spíš.



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička