Hook 30-10-12


30. října 2012, autor skraloup13,



Česká republika zůstane u elektřiny z jádra navzdory silnému tlaku EU, která prostřednictvím jednoho z podvýborů sekce Životní prostředí u nás a v cizině se nás snažila vmanipulovat do stavby přílivové elektrárny na Slapech, což je píčovina nevídaná, jelikož na Slapech prvák na něco takovýho není místo a druhák tam není příliv, protože sice nevím proč, ale prostě tam není a i když Barosso řek, že by stačilo Slapy jednou za den malounko nahnout, tak se mi to stejně nezdá, stejně jako se nezdálo jednomu nevidomýmu, kterýho jsem ze soucitu vonehdá převáděl na Míráku ze zastávky tramvaje na zastávku protější a zapomněl jsem mu říct, že je tam obrubník a von vo něj brk, ale nespad, jelikož jsem ho držel pevně v kravatě, takže jsem fakt nechápal, proč se tak rozčiluje a řve na celej Mírák, že takovýho chomouta fakt neviděl, což se mimochodem u nevidomýho předpokládá tak nějak automaticky a mlátil vokolo sebe bílou holí a votřískal takový to červený kovový, jak jsou na tom jízdní řády, který vás akorát spletou a uvedou ve zmatek a lidi na to koukali a bavili se a když jsem se ho zeptal, kterou že tramvají chce jet, tak mi řek, že je mu to jedno, hlavně aby už byl vode mne pryč a tak jsem ho posadil do cvičnýho vozu, kterej má na kabině napsaný, že je v záběhu, trénujou se na něm noví řidiči a jezdí po Praze jak vožralej klokan sem a tam a doufám, že toho pablba, kterýmu jsem chtěl pomoct, vodvez někam, kde ani lišky nedávaj dobrou noc, jelikož tam nejsou, protože se bojej.

To je tak, když chce jeden druhýmu pomoct. Běla Farská dnes šoupla na zeď kitát, že jako úspěch je dítětem vodvahy, ale si myslím, že Voltair, když tohle psal, nebyl úplně při smyslech, jelikož úspěch je synem lstivosti a dcerou bezpáteřnosti, což možná zní učeně, ale když si uvědomíte, že úspěch má povětšinou charakterní zlodějskej zmrd, dojde vám to v celým kontextu, stejně jako včera u Hooka došla desítka zrovna když jsem přišel, takže jsem pil z čerstvýho sudu a moc jsem si to pochvaloval.

Četli jsme, my od Hooka, článek vo tom, jak má vypadat trendy koupelna. Už to spojení „trendy koupelna“ zní strašně. Takhle snad nemluví ani totální kretén. No, to je fuk – prostě koupelna dneška, jak píše autor studie, by měla mít vanu a umyvadlo. Tohle je docela vyčerpávající, taky na tom autor makal dva měsíce, my bychom snad jen dodali, že koupelna by měla mít i přívod vody, možná vodpad, dveře, asi vokna který jdou zavřít a neměla by bejt daleko, aby tam šlo dojít pěšky a nemuselo se tam jezdit dopravou.

Jjj, píšu píčoviny, ale mě prostě fascinuje, jak si grafomani vydělávaj sepisováním naprostejch hovadin, říkaj si žurnalisti a na poličce doma v pokojíku maj udělaný místo, aby bylo kam dát Pulitzera.

Jakási prsatá divoženka zaútočí na Prahu. Co víme, tak by to měla vzít vod Černýho mostu, z Vysočan do Karlína a dál do centra. Je ze Slovenska a kdysi ve Vídni získala angažmá, takže je hodně dobrá. Prej. Myslím ale, že ji Ornella s matkou srovná, jelikož rybník, ve kterým naše celbrity (fuj) žijou není velkej a už teď je plnej sinic, ropuch, pijavic a roztočů a navíc má takovou divnou hnědou barvu, takže nejenže na dno nedohlédneš, ale ještě se vo tu vodu umažeš.

Venku malounko chčije sníh. Jen tak zlehka, skoro neznatelně. Vykrmení holubi vesele capkají po střeše pokryté panensky bílým popraškem a svymi zmrzlými pařátky vytvářejí jakési psychedelické obrazce. Přijde mi to děsně roztomilé.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička