Hook 01-01-13


1. ledna 2013, autor skraloup13,



Máme Novej rok.

Premiér Nečas odmít poobědvat s velkým Taťkou, jelikož ho prý gekon nadýmá a taky že se mu ekluje žrát Hájkovo předky, což celkem chápu, protože Novoroční oběd musí bejt vo něčem, což ví každej, kdo vědět chce a jeden můj známej povídal, že aspoň na Novej rok by se měly ctít tradice, takže třeba k obědu by nemělo bejt nic, co lítá, tudíž že on si neupeče vlaštovky, který miluje a chová, ale husu, která sice pták je, ale darebnej, neb chodí jak Ornella Štiková a nedolítne nikam a pak jsem ještě čet, že kouzelníku Žitoj 44 na nazateplené toice nastydnul při jakýchsi hambárnách kohout a řeknu vám, že nám ten rok 2013 začíná mooooc hezky.Na půl ucha poslouchám velkýho Taťku, jak na nás sype ty svý novoroční moudra a líbí se mi, že jak už nemůže bejt zvolenej a jak končí, tak konečně říká něco malinko smysluplného, tedy že vše je v hajzlu, už dlouhá léta, ale že on za nic nemůže, protože už tenkrát v Davosu říkal, že pokud ho spoluobčani nechaj, tak tu naši rodnou kotlinu rozmetá takovým fofrem, že si nestihnem ani vyhulit jointa. Tak určitě.

Včera byl u Hooka Silvestr a bylo to děsně fajn, jelikož jsem se příliš nezrušil a lidí byla halda a spokojenost velká a děkujeme všem, co se zúčastnili, poněvadž takovýhle tmelení kolektivu je užitečná věc.

Děti země, jež jsou braný jako taková soft teroristická organizace, vyhrály jakejsi soudní spor a zablokovali výstavbu R55, protože ohrožuje vzácnej druh žab, který v naplánovaný trase hopkaj sem a tam a soud rozhod, že se to jejich hopkání musí zmapovat, takže Děti země žabkám přidělaly na záda vysílačky, aby je jako mohly monitorovat, akorát že sehnaly pouze velikost XXL, tudíž jedna vysílačka vážila dvanáct kilo a když ji přikurtovaly žábě na záda, tak ji to tak jako zalehlo a po roce sledování se zjistilo, že se neposunuly ani o kousek, ty žáby, pouze jedna že se hnula asi o tři metry, protože ji nakop jakýsi surový sběrač lesních plodů.

My od Hooka jsme si dali pár předsevzetí. Jsou to věci povětšinou intimní, takže to nechci nějak rozmazávat, akorát bych snad moh prozradit, že Džesika se zavázal, že mi letos ani jednou nerozleje pivo. Myslím, že je to od něj hezký, protože předsevzetí by prvák mělo mít nějakej hlubší smysl a druhák by mělo potěšit okolí.

Dnes žádný velký slohy. Dnes jen stručně. Rozepíšeme se zejtra.

Venku je teplo a vlídno. Bude tak celej den, neb isochora je rovná jak logaritmický pravítko. Chcát bude, ale až zejtra.

Hezkej Novej rok všem.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 01-01-13” - 3


    Eva   (1.1.2013 (16.46))

    Myslela jsem, že se taťka rozloučí s noblesou a ve velkém stylu, on ovšem pohaněl všechny a všechno. A také nám vmetl, že jsme si odvykli poctivé práci a nectíme rodiné hodnoty. Tedy nevím, jak to vypadá na hradě nebo mezi gekony, ale všichni moji přátelé neodvykli poctivé práci, protože musí z něčeho žít, vychovávají přitom své děti, čímž posilují rodinné hodnoty.


    Agin   (1.1.2013 (16.55))

    To pan Mečiar, když se loučil, alespoň tklivě zazpíval......


    karel   (1.1.2013 (18.47))

    Agin, to máš těžký, pantáta klaus může být rád, že mu nebylo zazpíváno ze strany národa!



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička