Louise L. Hay: Láskyplný rok 2016


17. srpna 2015, autor Renata Petrickova,



Jak si každý den zpříjemnit a dát si dobrý čaj, slepičí polévku či hladivou kávu PRO DUŠI? Hezounký milounký stojací kalendář na stůl je příjemný na spočinutí okem a ještě vlídněji jej přijme lidská duše. Taková malinká dobrůtka pro každý den. Louise L. Hay vytvořila opět kalendář pro příští rok s 365 afirmacemi, který nám nabídne každý den lehkou milou potěchu a vzpruhu pro unavený mozek a okoralé srdce.

 

1500042-Synergie-Dokazes to Đ kalendar 2016 blok-BC.indd

 

Či to tak určitě autorka zamýšlela. Jenže ona jde letos ještě dál…

 

Ona dokonce ve svém kalendáři slibuje, že ten příští rok, 2016, bude lepší a jiný než všechny předchozí roky vašeho života. Pomůže vám prohloubit vaše vědomosti a chápání okolního světa a chápání sebe samých. To je pravda, pokud se každý den zamyslíme nad popsanými afirmacemi a věnujeme tak sami sobě alespoň jednu jedinou minutku denně, potom, než se rok překutálí zase k zimě a vánočním svátkům, budeme o něco moudřejší. V tomto s ní lze souhlasit, jistou roli tu hraje možná to miniaturní dávkování hluboké lidské moudrosti a spočinutí v onom starém známém pocitu – vdyť ale toto jsem přece já! To je to moje dávno zapomenuté já, které má sílu i víru!

 

V jednotlivých afirmacích se totiž autorka dotýká všech možných zákoutí lidské duše a tak náměty pro meditaci či jen jednoduché zamyšlení se, budou opravdu různorodé.

 

„Vážím si svého těla i svých pocitů. Při rozhodování respektuji své potřeby.“

 

„Své srdce otvírám lásce každý den víc a víc.“

 

„Jsem dospělá a dostatečně sebejistá v pozitivním smyslu slova.“

 

„Nikdy neuvíznu na jednom místě, protože mám vždycky možnost vybrat si nové myšlenky a nový způsob myšlení.“

 

„Moje tělo je vzácný chrám a já se k němu chovám s úctou.“

 

Jak vidíte, každý z listů kalendáře skrývá bohatství pro duši. Košaté i ryze intimní. Dávno ztracené pravdy, které je opravdu dobré čas od času oprášit a znovu je aplikovat do praxe. Abychom nikoliv jenom přežívali, ale žili a nepřestávali být bdělí ve vztahu k vlastnímu tělu a duši.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Protože nejen to tělo, ale i naše duše je vzácný dar a chrám, ke kterému je logicky jasné, že se musíme chovat s úctou. Protože jinak to ani nejde.

 

O autorce

 

Louise L. Hay je lektorkou v oboru metafyziky a autorkou mnoha bestsellerů, mezi nejznámější patří Miluj svůj život. Její díla byla přeložena do 29 jazyků a vyšla ve 35 zemích po celém světě.

 

Prostřednictvím její pozitivní filozofie a léčivých technik se miliony lidí naučily, jak si do života přinést více toho, po čem touží, včetně lepšího zdraví a většího klidu v duši. Vystupuje v televizních pořadech po celém světě a její pravidelný novinový sloupek „Milá Louise“ je každý měsíc publikován v 50 novinách a časopisech ve Spojených státech, Kanadě, Austrálii, Španělsku a Argentině.

 

Louise je zakladatelkou nakladatelství Hay House, které vydává knihy, CD, DVD a jiné předměty, které přispívají k uzdravení naší planety. Když zrovna necestuje, věnuje se ve svém domově v kalifornském San Diegu malování, zahradničení a tancování.

 

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing SE, 2015, www.synergiepublishing.com

 

Zdroj: www.cajovnaumodrekocky.cz

 

 

 







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička