Josef Schrötter: Ozdravení těla i ducha


29. února 2016, autor Renata Petrickova,



Věděli jste, že váš emoční stav ovlivňuje elektrochemické pochody v těle? Ty potom samozřejmě mají vliv na fyzické zdraví a některé emoce vyloženě a prokazatelně jisté zdravotní problémy vyvolávají.  Autor v knize popisuje mnohé ukazatele zdraví, které si můžeme vyzkoušet sami. Sami se otestovat například ph slin nebo moči a své důvody má i různá vůně našeho dechu. Řekla bych, že toto je ten správný domácí lékař, protože umí logické a srozumitelné diagnostice našeho momentálního stavu.

 

„Bylo zjištěno, že rakovinné buňky páchnou jinak než zdravé. Tento zápach je bohužel pro lidský čich příliš slabý. Ale vycvičení psi údajně dokážou rakovinu odhalit již v raném stadiu s úspěšností okolo 90%.“

 

Lidé si zvykli na to, že v případě nemoci léčí své tělo. Na duši poněkud pozapomínají. Ovšem stává se čím dál populárnější, že psychosomatiku si více a více uvědomujeme. A to je dobře. V tomto všem nám může pomoci i nová kniha Josefa Schröttera, který je kapacitou v oblasti psychotroniky i léčitelství. Tato jeho ucelená kniha je čtení, které nám dodá základní informace k tomu, abychom si dokázali vlastnoručně pomoci. Ať už jídlem, složením stravy, léčivými bylinkami, tak i energetickým cvičením, vibracemi, jógou prstů, abychom procítili své čakry a další v poslední době více a více známé terapie, kvůli nimž nemusíme hledat odborníky. Sami v sobě máme sílu vyléčit se sami. A sami to také dokážeme.

 

 

srotr3_900

 

Vnímám tuto knihu jako informační učebnici pro úplný základ

 

 Lze ji otevřít kdykoliv, kdy budu mít potřebu na svém zdraví něco řešit. Vychytat si tady základy, principy fungování nejen těla, ale i duše, začít je aplikovat a případně ještě dohledávat v knihách či na internetu různé rozšíření toho, co tu Josef Schrötter píše.  Člověk má úplně chuť jít a vypisovat si do knížky k tématům další informace nebo zkušenosti.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Snažil se opravdu nahustit do knihy maximum informací od potravin, kyselinotvornosti, zásadotvornosti, až po cvičení pro unavené oči, bylinky, léčivé čaje, využití i těch čajů, o kterých si myslíme, že jsou zcela oyčejné (černý, zelený, rooibos), éterické oleje, koření, vliv barev na náš život – je to nepřeberná mozaika léčivých faktorů, které nás vlastně každý den obklopují.

 

Je to herbář, bylinkář i nadčasová kniha

 

Jednou z věcí, která mne velmi zaujala, je třeba i drobná informace u každé doporučované bylinky. Vhodnost pro jednotlivé krevní skupiny. To mě třeba vůbec nenapadlo. Potěší recepty na voňavé medové čaje, kapky, likéry, ba i na ovoce v alkoholu a nevím, jak to autor dokázal, jeho kniha je optimistická. Naplňuje člověka radostí a chutí se sebou něco dělat. Uvědomovat si hodnotu svého těla a pečovat o něj. A v té péči se radovat.

 

Důležitá rada!

 

Neskákejte při léčení z jedné metody do druhé. Lidé to často dělají a pak se diví, že jim nic nefunguje. Všechno potřebuje čas. I heřmánkový čaj, i modrá barva nebo ylang ylang éterický olej.  Naslouchejte svému tělu a zpomalte… Tak tohle do kamene tesat. Je to asi nejčastější chyba, kterou děláme. Nevydržíme u jedné metody dlouho, chceme výsledky hned.

 

O autorovi:

 

Ing. Josef Schrötter se v oblasti psychotroniky, alternativní medicíny a léčitelství pohybuje desítky let. Patří mezi přední české psychotroniky a zaměřuje se především na energetickou terapii a lokalizaci patogenních energií. Provedl řadu experimentů s prokázanými výsledky, které byly publikovány v měsíčníku Regenerace, s nímž pravidelně spolupracuje. Je autorem knih Cesty do třetího rozměru s léčivými obrázky, Studánka zdraví a léčivé 3D mandaly a Praktický Su-Jok.

 

Vydalo nakladatelství Eminent, www.eminent.cz , 2015

 







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička