Inspirace kartami Kouzelné časy na říjen


12. října 2019, autor Renata Petrickova,



Kouzelné časy jsou kartičky, které nám mají ukázat, co v této chvíli je nejdůležitější, co možná přehlížíme, ale ono je to v našem životě malým pokladem.

 

Co má tu schopnost udělat nám teď (a do budoucna) KOUZELNÉ ČASY.

 

ZKUSÍME SE INSPIROVAT NA ŘÍJEN?

 

Vděčnost a Jasnost – dvě karty, jež dávají říjnu sílu. Budou odpověďmi na vaše otázky, nebo jen tak hezky zahalí celý tento krásný podzimní měsíc do moudrosti a poznání? Kartičky Kouzelných časů jsou jako stvořeny k výkladům, při kterých si chceme najít v životě energii a směr, jež nám život zlepší, zjasní pohled a přinese moc přítomného okamžiku. Možná díky nim nehodíme starosti za hlavu, ale snáze se uvolníme do pocitu, že jsme schopni všechno vyřešit v pravý čas a případný odpočinek je rozhodně k věci. Možná díky nim nebudeme v extatické radosti, ale úplně postačí krásná vděčnost, na kterou se to hezk&eacu te; logicky nabaluje.

 

 

A když jsme u té vděčnosti. Je první kartou, která nám na říjen vyšla. Podívejme se, co se na ní píše:

 

Buď vděčná za hojnost. Važ si toho, co máš, a přijdou k tobě další dobré věci.

 

Dnes se zaměřím na vděčnost. Jsem vděčná za svou postel, střechu nad hlavou, tekoucí vodu, své oblečení, boty, přátele a svou zemi. Děkuji ptákům, trávě, stromům a květinám. Děkuji, děkuji a znovu děkuji a můj život pokvete a bude naplněn radostí.

 

Jasnost

 

Dnes budu sama sebou ve světě, který se mě snaží neustále změnit. Budu si pamatovat své pravé já a budu je ctít. Nechám za sebou veškeré zmatky, odhodím iluze a připomenu si tuto pravdu. Jsem silná bytost a na tomto světě jsem zázrakem.

 

Rozežeň mlhu iluzí. Podívej se pravdě do očí. Vzpomeň si na svou dokonalost.

 

Když si obě karty spojíme, dá se říci, že ŘÍJEN JE VÝZVOU BÝT VDĚČNĚ TÍM, KÝM JSME. S příslibem výsledků do budoucnosti.

 

Možná je nyní čas využít události a říjnové situace k tomu, abychom si uvědomili, co máme, čeho jsme dosáhli, na jaké reálné pozici ve svém životě jsme (v dobrém) a toto využili k rozvíjení toho, co nyní už v rukou máme. Na tom pevném postavili další pevný kousek.

 

Pomůže nám to rozehnat iluze ze života, přestaneme se hnát za přeludy a tím, co k nám nepatří. A naopak, přichází mohutná vlna příležitostí tam, kde jsme k úspěchu přeurčeni.

 

A to je určitě dobrá zpráva, ne?

 

O autorce:

 

Jody Bergsma vystudovala strojírenství i přesto, že od dětství ráda malovala a zachycovala své sny, vyhrála spousty malířských soutěží. Později zjistila, že malování je jejím posláním, a kromě svého talentu využila i znalosti geometrie, založila si svou společnost a dala se do vytváření mnoha obrazů, výstav, ilustrování šesti fantasy knih, z nichž tři také sama napsala. Žije se svými dětmi v Bellinghamu ve Washingtonu. Více o ní najdete na www.bergsma.com

 

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing SE, 2019, www.synergiepublishing.com







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze, Postřehy





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička