Rebecca Campbell: KARTY SVĚTLA


26. listopadu 2019, autor Renata Petrickova,



K zamilování něžné, modré a růžové. Působí dojmem křiišťálově ledového paláce. Čistého, průsvitného, něčím chladného, něčím na duši hřejivého a hlubokého. Ve výkladech se potom stávají tím, co proniká hluboko do duše, vyzývá nás k uvědomění si sebe samých a své životní cesty. A provází to buď ledový chlad nebo hřejivá laskavost.  

 

 

Ty barvy tu asi nejsou náhodou!

 

Snad ani nedávají jasné odpovědi, ale nasměrují naše otázky – do takové hloubky, kterou snad ani v sobě běžně netušíme.  Naznačují, kde jsou životní mezníky ať v realitě všedního dne, nebo v našem myšlení, kde bychom se měli zastavit a začít něco nově tvořit.

 

Něco měnit. A skoro mám pocit, že to ani nejsou karty pro všední den, ale pro chvíle, kdy opravdu chceme životem výrazně pohnout.

 

A kladou různé otázky:

 

Co bys udělala, kdybys věděla, že jsi plně podporována?

 

Kam tě tvoje duše volá?

 

Kde máš své překážky, co tě brzdí?

 

A v překrásně tyrkysových, modrých i růžových tónech nám přináší laskavá slova podpory tam, kde bychom už měli vědět, co chceme a máme zkusit otevřít nové dveře svého života.

 

 

Jaké karty tu najdeme?

 

Autorka rozdělila karty do několika oddílů: potvrzující karty, tázací, akční, aktivační a přenosové. Zejména ty poslední mne zaujaly. Ty slouží k tomu, abychom dokázali ze své situace, či z karty, nasát energii, spojit se s energií, která každičkou buňku našeho těla promění v čistý záměr. Dodá nám chuť to toho, do čeho se rozhodujeme. Autorka přináší i několik ukázkových výkladů, možností, jak karty rozložit a já určitě doporučuju si to zkusit. Minimálně proto, že si tak karty osaháte, naučíte se je poslouchat – a chytnete jejich energii a pochopíte, jak pracují.

 

Jsou krásné, sebevědomé, jasné – ale někdy ostýchavé a křehké.

 

 

Co vám třeba může na kartě přijít… a v knížečce si přečtete:

 

Nahlédněme do nich:

 

„Rada světla je skupina laskavých bytostí, které jsou tu proto, aby pomáhaly pozvedat vědomí planety. Jsou tu prooto, aby vám pomohly naplnit poslání vaší duše a vedou vás na každém kroku této cesty. Jelikož ale žijeme ve světě, kde vládne svobodná vůle, nemohou vám pomáhat bez vašeho svolení. Pokud stojíte o jejich pomoc, naučte se o ni požádat.“

 

Zde si můžeme uvědomit, že aby nám osud mohl pomoci, musíme přesně vědět (symbolicky tedy požádat) o konkrétní pomoc.

 

Karty nám také dávají různé výzvy, rady, světelné aktivace, což jsou afirmace, které si v sobě upevňujeme podle návodu tak, že kartu položíme na srdce a afirmaci zopakujeme.

 

Co nám nejčastěji říkají?

 

Nejčastěji se karty dotýkají právě toho tématu zvědomení našich přání, tužeb a zpřesnění toho, co vlastně chceme. Jsou vhodné pro chvíle, kdy tápeme ve svém životě, nevíme, co konkrétně chceme či potřebujeme, ale potřebujeme si udělat v přítomnosti minimálně čisto!

 

 Často nás podporují v již konkrétním tím, že připomínají, že toto je náš životní úkol, kdy se nemusíme ohlížet na ostatní, ani chtít víc, než je nám třeba v tuto chvíli dáno. Co spouští naše bolesti, k čemu nás vyzývá naše duše?  To jsou všechno oblasti, ve kterých nám pomůže udělat si pořádek a v druhé vlně nás pak mohou karty pomoci navést tam, kde najdeme ztracenou nit našeho života.

 

O autorech:

 

Rebecca Campbell: duchovní učitelka a autorka bestsellerů Světlo v temnotě a Povstaň, sestro. Povzbuzuje lidi z celého světa k tomu, aby vyslyšeli volání své duše. www.rebeccacampbell.me

 

Danielle Noel: Ilustrátorka, designérka, spisovatelka a vizuální umělkyně. Ve svých dílech a návrzích splétá dohromady mystické příběhy a intuitivní vize. www.daniellenoel.art







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze, Postřehy





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička