Crystal Bush: Hvězdné karty


27. října 2020, autor Renata Petrickova,



Texty u kartiček Hvězdných karet vychází z učení starých Chaldejců, starověkých učenců, jejichž moudrost byla předávána jen v omezené míře. Linda Goodman se do tohoto umění astrologie a numerologie nořila celý život a Crystal Bush její moudrost převzala a tyto karty jsou důstojným odkazem její nejen astrologické dovednosti.

Zdály se těžkým oříškem.

 

 

Obrázky jsou svérázné, jedinečné, nemluví hned napoprvé, je v nich zvláštní tajemství skryté za oponou, za sklem.  Za něčím, do čeho jsem nemohla hned napoprvé proniknout.
Až s pročtením knížečky jsem začala pomalu dostávat i do poselství obrázků, začaly být srozumitelnější, mají pro mne nádech starých objevených hraček někde na půdě, zaprášených, ale tak zvláštních a lákavých.  Líbí se mi cílení na astrologii, která dává jasná fakta i na numerologii, která s ní souvisí.

 

Karty tvoří příběhy. „“Poslouchejte, jak se s před vámi prostřednictvím těchto karet odvíjí příběh, a pozornost věnujte i jejich výkladu – za jasného dne vám přinesou jasnou vizi, a když bude zataženo, úsměv poznání, že právě prožíváte tu temnější stránku života a že ji díky tomuto výkladu můžete napravit nebo jí lépe porozumět.“

 

To je citace z úvodu, na jehož konci je „Očekávejte zázrak, jak by řekla Linda Goodman“…

 

KAM VEDOU TYTO KARTY? Kudy do úspěchu, kudy do řešení?

 

Autorka nám radí se s kartami seznamovat postupně, opravdu se je učit, navazovat s nimi vztah i třeba jen tím, že je budeme nosit v kabelce. Způsoby, jakými si je chcete osvojit, si jistě najdete podle své povahy a i toho, jak na vás tyto astro numero moudré karty budou působit.

 

Přijde mi, že jsou to karty pro běh na dlouhou trať. Nelze k nim všechno říct po pár týdnech. Ani měsících.

 

 

Snad až po roce, nebo i víc…

 

Ale souhlasím s tím očekáváním zázraku, s tím, že jinak zní jejich významy v časech slunečných a jinak v časech podmračených či deštivých. A to je ta duha, která se začne rozvíjet, hloubka, do které se začnete nořit – když karty pozvete do všedních dnů.

 

Když si vyzkoušíte jednotlivé výklady, když najdete s kartami shodnou řeč.

 

Neodpovídají, ale zavádí do hloubky, abychom právě v té hloubce, nečekaném rozjasnění či temných hlubinách, nalezli odpovědi sami.

 

„Opatrujte své karty stejně jako cokoli, co je vám drahé; uvědomte si, že představují energii a váš divinační nástroj. Položte si je na noční stolek, abyste je nezapomněli použít a vytáhli si každý den poselství.“

 

I to je způsob, který u těchto karet ráda doporučím. Každá karta totiž vyžaduje čas, seznámení – a toto je dobrý způsob. Než se začnou ve výkladech spojovat do příběhů, nějakou dobu to trvá. Ale až se tak stane, opravdu můžete navázat spojení sami se sebou a očekávat změny myšlení, náhledu na svůj život a tedy i změny ve svých plánech.

 

A pak se tu může snadno otevřít ten prostor pro zázraky.

 

O autorce: Crystal Bush, blízká přítelkyně a důvěrnice Lindy Goodman, chtěla tímto dílem vzdát hold nejoblíbenější astroložce Ameriky.  Společně s výtvarníkem Frankem Ricciem, který za své ilustrace obdržel nejedno ocenění, vytvořila tyto Hvězdné karty, jejichž okouzlující výtvarná stránka a láskyplné interpretace vám pomohou znovuobjevit vše, co nás Linda učila.

 

Vydalo nakladatelství Synergie, www.synergiepublishing.com, vydání druhé, 2020

 







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze, Postřehy





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička