Kerstin Simoné: Thovt, projekt lidstvo, transformační klíč


16. března 2021, autor Renata Petrickova,



Jak dlouho bude trvat, než svět bude lepším místem k žití? A je to vůbec možné? Autorka Kersin Simoné se spojuje s Thovtem a rozjímají nad budoucností naší planety. V lečcem je to zajímavé počtení, kousek naděje potřebuje každý. I když tento díl v sobě nese asi největší díl nátlaku, někdy jsem měla dojem, že na mě autorka až křičí… (ale já nemohu za naše mocné, nebo ano?) a následně přináší naději a pár tipů, které pomohou – a které lze považovat za dobré tipy, neb zlepšují vnímavost ke světu a k sobě samým především. A od jednotlivce začíná změna celé společnosti, říká se…

 

 

Kniha je klíčem k lepšímu já a analýzou společnosti

 

V každém případě je to ale klíč k lepšímu člověku a lepšímu já. K tomu, jak v sobě najít laskavost a skoncovat s obhroublostí, která je všude kolem nás. Krásná modrá planeta. Pokaždé, když jsem tuto knihu zavírala, při pohledu na obálku mi bylo jasné, oč autorce jde. Jaké je to její poselství a důvody, proč je takto knižně vydává, proč dělá svou práci a své workshopy. Jsme příliš krásní a Země je příliš zázračná, než aby ji zničilo to, co tady děláme.

 

Život a láska pro zvířata

 

To mne rozesmutnilo asi nejvíc, jak by vlastně vypadal život, kdyby v něm bylo místo i pro zvířata taková, jaká jsou? Kdyby přestala lidem otročit a sloužit k jídlu? Najednou bychom s nimi byli v přátelském vztahu a ze zkušeností s laskavým zemědělstvím víme, že i jejich užitkovost může být stále i pro člověka dost významná. V plné nahotě se tu projevuje to, co potlačujeme – a o tom potlačování nepříjemných okolností a nátlaků tu je celá kapitola. Platí jak globálně, tak i individuálně.

 

„Jste zaslepováni a klamáni, vaše duchovní síla je redukována na absolutní minimum. Doposud se to „mocným“ velmi dobře dařilo. Ač od vesmírných pomocníku a ze slunečních duchovních center proudí na vaši úroveň bytí ty nejvyšší energie, jenom sotva mohou proniknout až k vám: tudíž tyto energie rozpoznáte a využíváte jen v minimální míře…

 

… Aktuálně probíhají v zesílené míře pokusy vyvolávat mezi vámi neshody, rozdělovat, rozštěpovat vás, energeticky rozptylovat, aby vám ztížili dosáhnutí vašeho cíle, vzestupu, jež jste si pevně předsevzali.“

 

Za prvé je krásná představa, když se podíváte do slunce, že právě právě Slunce je nejen centrem života na Zemi, ale v paprscích k nám proudí i moudrost a síla duše? A že jsme tu na Zemi s jasným cílem, každý jeden z nás; s cílem žít to nejlepší, co v nás je? Ano, jsem klamáni a zastrašováni, možná v dnešní době víc než kdy jindy, ale opravdu je v nás ta síla? Rozpor mezi krásnou Zemí a tím, co se tu děje, je někdy až k pláči.

 

A to byl zlomový okamžik, kdy se mne ty temné části knihy začínaly dotýkat méně, byť stále to jsou velmi bolestivá zoufalství budící témata, ale pokud tu je síla, která nás podporuje a my jsme tu proto, abychom toho dosáhli, pak stojí za to každá snaha! Pak stojí za to žít svůj život podle těchto malých (ale v globálu velkých) pravidel. A v tom je ta změna.

 

Thovt, projekt lidstvo, klíč ke transformaci je nejnaléhavějším dílem ze všech, poskytuje však nejvíc co může v tuto chvíli, návod k tomu, abychom se srovnali v našich nitrech a začali žít. Jinak, lépe, laskavě.

 

A svět se začne měnit. A i ti mocní snad odejdou…

 

O autorce: Kerstin Simoné žije se svou rodinou nedaleko Berlína. Již jako dítě projevila jasnozřivé schopnosti. Kromě psaní knih se aktivně zabývá ochranou zvířat a pořádá praktické semináře.

 

Kontaktu s vyššími frekvenčními úrovněmi se věnuje už asi dvacet pět let.  Zpočátku prakticky studovala různé metody channelingu a poté vyvinula svoji vlastní techniku tlumočení.

 

V současnosti patří k nejlepším médiím v německy hovořících zemích.¨

 

Vydalo nakladatelství Anch-Books, 2020, www.anch-books.eu

 

 







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze, Postřehy





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička