Louise L. Hay: Dokážu to!


10. března 2022, autor Renata Petrickova,



 

Kartičky srdíčkové, trefné, inspirují a veselé. Zavádí nás  do  osmi základních oblastí života, ve kterých nejčastěji hledáme hluboké odpovědi.  Upravují naše nahlížení na běžný život a dávají nám šanci podívat se na své záležitosti z lepšího úhlu pohledu. Smířlivěji.

 

 

Můžeme rovnou prozradit, že odpovědi budou uklidňují a vedoucí k hluboké pravdě, ale nebudou složité. V málo slovech velká moudrost, ostatně tak to většinou bývá. Je to jako by vám na vaši stížnost kamarádka řekla něco jako… „Na zítřek se dobře vyspi, a fakt nic jinýho neřeš!“ nebo „zkus se zrovna dneska nad tímhle nerozčilovat.“

 

Nebo něco v tom smyslu. Většinou jsme odpověďmi vedeni  k nadhledu, který přichází poté, co uklidníme největší emoce.

 

 

Osm oblastí v kartách je definované jako:

 

– Milostné vztahy

– Bohatství

– Zdraví

– Odpuštění

– Tvořivost

– Zvládání stresu

– Úspěch v podnikání

– Sebevědomí

 

Karty se srdcem a od srdce!

 

A jsou opravdu ze srdce i svým naladěním! Srdíčkovitý tvar skvěle padne do ruky, což už samo o sobě přináší jistou slast a oblíbenost – vůbec je brát do ruky! Už jen to je samo o sobě příjemné! Tam spatřuji jejich první terapeutický jemný účinek.

 

Snadno se míchají, krásně se rovnají a příjemně k sobě sedí. A o čem mluví?

 

Každá karta má dvě strany, z nichž obě spolu informačně souvisí. Jedno sdělení je kratší, druhé pak to první rozvíjí. Buď se dozvíte jak na to, co udělat lépe, čeho se zbavit.

 

Tak třeba:

 

První strana: Mám vysoké cíle a dovoluji si přijímat do života ještě více dobrého.

 

Druhá strana: Jsem magnetem na peníze. Přitahuji hojnost všeho druhu. Vyzařuji úspěch a daří se mi vše, do čeho se pustím.

 

S kartami si můžete hrát různými způsoby.

 

Můžete si je rozdělit podle barev. Tím získáte jednotlivé oblasti a témata a můžete si pracovat s konkrétní situací příměji.

 

Ale i obecné vytažení karty je zajímavé, protože dokáže trefit do něčeho, co zrovna potřebujete řešit. A teoreticky i ty finanční odpovědi mohou být užitečné třeba v oblasti sebevědomí, zdraví nebo vztahů. Protože když se cítíme v hojnosti, mohou se uzdravovat samovolně i další oblasti. A milovaný člověk také dokáže požádat o lepší práci s větší lehkostí než člověk, který živoří ve vztahu nebo sám.

 

I toto jsou dobré pavučinky ke zkoumání.

 

O autorce: Louise L. Hay, světově uznávaná autorka knihy Miluj svůj život, vytvořila těchto 49 karet, zaměřených svými afirmacemi na osm základních oblastí našeho života: milostné vztahy, bohatství, zdraví, tvořivost, zvládání stresu, úspěchu v podnikání, sebevědomí.

 

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing SE, 2021,

 







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze, Postřehy





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička