Kyle Gray – Lily Moses: Andělé a předkové


13. dubna 2022, autor Renata Petrickova,



„Buďte ochotní urazit celou cestu tam a zase zpátky. To vám umožní vydat ze sebe to nejlepší.“

 

Mudrc představuje vaši vnitřní moudrost, ve chvíli, kdy si tuto kartu vytáhnete, jste po přečtení poselství v knížečce v jaké situaci? Není to moudrost vzešlá z nitra, i když o té je tu také řeč. Zajímavé a velmi užitečné je zmínění poznámek, které si na své cestě děláme. Učebnice života, ve které můžeme zalistovat a najít odpovědi na své otázky.

 

 

V praxi pak takováto karta může naznačovat, že své řešení najdete někde v minulosti. Že toto jsme už řešili, že toto jsme se už teoreticky učili a máme vše užít v praxi. Máme si mnohem víc uvědomovat, co máme za sebou, co máme prožito.

 

V rozšířeném poselství pak karta upozorňuje na chuť užít si klidu, zpomalení a poslouchání jiných moudrých učitelů. Protože i to může nyní velmi pomoci.

 

Tak to je malý příklad práce a úvah s kartami Andělé a předkové.

 

Podobají se šamanským kartám a jsou peříčkové, magické, zvířecí, plné symbolů, které působí spíše na duši než na oko… a i popisky v knížečce jsou spíše střídmé a jdoucí přímo k věci. Mnoho toho se začne zjevovat kolem, až když se nad kartou nadechnete a ona vpluje do situace, kterou s ní řešíte.

 

 

Vůbec bych se nebála označit tyto karty za ty, které si vyložíte vážně jen jednou za čas – a pak celý ten mezičas s nimi ve svém vědomí žijete a v reálu teprve odkrýváte jejich moudrost.
 

Karty s dlouhou platností výkladu.

 

Snad za to může respekt k tématu, které tu bylo zvoleno. Andělé, archetypy, předkové, šamani, medicimani, léčitelé – symboly všeho, co je pro nás duchovním průvodcem. Od éterických bytostí až po symboly plné vděčnosti.

 

S vděčností moudrost přijímám…

 

…A musím říci, že právě téma předků je velmi oblíbené až už při životních krizích, nebo při cíleném řešení rodových linií a i tady mohou tyto karty najít své místo. Pak bych ale doporučila si je rozdělit podle témat, zvířata, strážci, archetypy, nebo podle pohlaví jednotlivých karet či podle toho, jak to cítíte. V tu chvíli se totiž dostáváme do jednotlivých vrstev našeho problému a i do hloubek dávno minulých, proto bych cílila takový výklad potom více na cíl…  z ženské linie pak na vás může vyjít energie Strážkyně srdce, z mužské pak archetyp Obchodníka, který proměňuje tvořivou energii v něco, do může dávat dál…

 

Jaké sdělení si pak z takového poselství vezmete?

 

A to je právě téma, které karty naznačují, na které můžete dostat konkrétní odpovědi v knížečce, díky intuici, nebo jen tak počkat, den, dva, týdny – než sdělení dozraje.

 

A vůbec není nepříjemné trávit s těmito kartami čas i delší dobu, nechat si je v hlavě. Jsou něčím sváteční, něčím nadnesené, vzácné, silné….
 

O kartách Andělé a předkové: Tyto karty vám pomohou navázat spojení s průvodci, jimiž jste obklopeni a kteří s vámi chtějí sdílet své poznání, aby vám pomohli k uzdravení a změně. Představují klíč k nesmírné, léčivé moudrosti…

 

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing, SE, 2021, www.synergiepublishing.com

 







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze, Postřehy





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička