Yasmin Boland: Magický Měsíc: PRO DUBEN I KVĚTEN


28. dubna 2022, autor Renata Petrickova,



Pozdnější jarní novoluní jsou ve znameních Býka a Berana. Se zajímavými kartami Magický Měsíc se pojďme podívat, jaké silné stránky můžeme v tento čas dubna, května využít.

 

Novoluní v Býku naznačuje prosperitu, která je na obzoru. Je vhodný čas vytvořit si podrobný finanční plán na dalších dvanáct měsíců a nemáme vzdávat ani to, s čím se nám nyní moc nedaří. Býčí novoluní je o nových začátcích, kterým dáváme první základní kameny.  A navíc se u karty píše…

 

„Již brzy si budete moci dovolit něco, o čem sníte… Ujasnit si nejdůležitější hodnoty vám pomůže najít klid….udělejte si čas na sebe a na něco, co vám dělá dobře. Začněte po malých částkách spořit….“

 

 

A vůbec navádí nás hodně na finanční téma, na vylepšení vztahu k penězům, zrušení vzorců „peníze jsou špinavé“, a spojit radost z vydělávání s tím, že peníze skutečně k vám mohou přijít. A taky je moc fajn masáž – vše, co dělá dobře tělu!

 

Novoluní v Blížencích už je více pohyblivé, co jsme si rozmysleli, čemu dali základy, se začíná pohybovat v komunikaci, máme s lidmi mluvit, dojednávat, psát…

 

„Je čas říct někomu o svých pocitech… Neřeš všechno jen hlavou, ale hlavně srdcem…. Čtěte více knih…“

 

Máme vyjít ven a žít společně s lidmi. Dobře na nás bude působit i meditace a zklidnění, protože se snáze dostaneme k těm správným informacím, které z nás vzchází.

 

Jaké jsou karty Magický Měsíc?

 

Grafickou podobou vsadily na jednoduchost, eleganci černého pozadí a lunárních symbolů a měsíce jako takového. Text je jednoduchý, rázný a přesný a pro základní orientaci stačí. V tomto směru jsou to karty, po kterých rádi sáhnete i jen tak – jsou sympatické a srozumitelné.

 

 

Ovšem příručka je o další úroveň výš, protože i tady se podařilo zpracovat také v podstatě jednoduché informace do pěkné grafické podoby, která je přehledná a snadno se v ní orientujete. Základní informace, otázky, které vám mohou vyplynout v životě a ještě lehce rozšířené povídání. Pro dokonalé zahledění se do otázky, odpovědi, do situace, kterou řešíte. Skvělé.

 

Čtyřicetčtyři karet dává dobrý rozsah nejen pro výklady, ale také pro vlastní zkoumání astrologické. Luna v jakém znamení, v jaké fázi?

 

Ráda jsem se kartami probírala s tímto záměrem, zkoumat, co která luna ovlivňuje.

 

O autorovi: Yasmin Boland vytvořila tyto karty podpořena vlastní zkušeností, je astroložka a autorka mnoha bestsellerů. Fáze Měsíce mají nesmírný vliv na náš každodenní život. Ve spojení se zvěrokruhem se rozvíjí nádherné příběhy použitelné ve všedním životě při řešení různých otázek.

 

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing SE, www.synergiepublishing.com, 2021

 







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze, Postřehy





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička