Leila Eleisa Ayach: Smlouvy duší


11. května 2022, autor Renata Petrickova,



Dohody v lásce, kniha I.

 

Naše strachy. Naše beznaděje, naše zmatky. Ulpívání na chaosu a vůbec, zmatek, že kdoví proč tedy tady na svět jsme? Jsou vám některé tyto stavy povědomé? Smlouvy duší je knihou, která dokáže na základní otázky odpovědět. Zdaleka se tu ale nejedná jen o smlouvy duší, ale i o různé obavy ze života, které si neseme hluboko zakořeněné v sobě buď minulými prožitky, nebo jsou tyto obavy tím, co máme překonat. Co život, to naprosto jedinečný příběh.

 

 

Přesto lze podle autorky vypozorovat v lidských životech mnohé zákonitosti, o kterých by se dalo napsat obecně. A tak se tu dočtete například o strachu z lásky, ze ztráty, z opravdovosti, strachu ze života. Ale také si v této části knihy počtete o chybějícím pocitu vlastní hodnoty nebo o hrůze z toho, že ztratíte nad životem kontrolu.

 

Mnohé tyto strachy bereme jako přirozenou součást svého života. Ostatně, ano, jsou. Ale je dobré jim nepodléhat, ale v prvním kroku pochopit podstatu těchto mnohdy až paralyzujících strachů. Pochopit, jak vznikají, co nám říkají – a pak najít cesty, jak s nimi žít, jak je překonat. Pak se tu také dozvíte, co je úkolem duše, která trpí strachem ze života, nebo jinou obavou, a jak se její život změní, pokud svůj úkol zvládne a tento blok překoná.

 

O duších, smlouvách duší a o kouzlu bytí

 

Část o jednotlivých blocích pro mne byla asi nejzajímavější a vlastně jsem u ní strávila nejvíce času. Ale pak tu jsou části, které více odpovídají názvu knihy. Smlouvy duší, tedy ty smlouvy s lidmi, které jsme si přitáhli do života, oni nás a vůbec, patrně se inkarnujeme na Zemi nebo i jinam v určitých společenstvích, která se vzájemně velmi dobře znají, jen stále hrajeme jiné a jiné role. Lze ale tyto role měnit? Lze tedy i pozitivně ovlivnit naše smlouvy? Určitě v jistých mezích ano, to tady autorka probírá dosti do podrobna. Pomůže někdy i pochopit vztahy, které nám nevyšly, jak se s nimi vyrovnat, jak za nimi zavřít dveře a jít dál s moudrostí a bez zbytečné zátěže.

 

 

Jak žít v přítomnosti, jak činit, jak myslet a jak cítit, aby náš život měl smysl, abychom se naladili na sebe tak moc, že i samotné bytí nám bude dělat radost a umožní nám dělat přirozená, laskavá rozhodnutí a přivést náš život lepším směrem.

 

O autorce: Leila Eleisa Ayach má intenzivní kontakt s neviditelným světem již od svého mládí. Informace o smlouvách duší, jež obdržela z duchovních sfér, způsobily v jejím životě hlubokou transformaci. Jejím přáním je pomoci lidem, aby se opět vnímali a žili v souladu se svou duší a nejvyšším božským Plánem. Autorka pochází z Německa, žije ve Švýcarsku, poblíž Zurychu.

 

Vydalo nakladatelství Anch Books, 2021, www.anch-books.eu

 







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze, Postřehy





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička