Zoev Jho, Diana Luppi: E.T.101 kosmická příručka (nouzové vydání pro planetu Zemi)


29. srpna 2022, autor Renata Petrickova,



S pomocí E.T.101 lze procitnout z hlubokého evolučního spánku a vzpomenout si na to, co o sobě a o světě víte, jen jste si to špatně uložili do paměti nebo jste na to zapomněli. Každá stránka této příručky s vámi zalomcuje a podnítí vás k procitnutí – novými poznatky a zářivým vtipem. A úplně s nadhledem.

 

Jo, tak to chci!

 

Kosmická příručka je vtipně pojaté psaní o mimozemšťanech a o tom, jaká směs na naší Zemi vlastně žije. Až jsem si někdy říkala, co všechno vtip a nadhled promísil, není tam někde i nějaké to zrnko pravdy? Každopádně, jestli máte rádi kosmická a mimozemská duchovní témata, tak se nad touto knihou upřímně pobavíte.

 


Skvělé relaxační čtení do postele i na dovolenou!

 

Najdete tu slovník, aby se vám dobře orientovalo, několik oddílů knihy, od krizových částí až po tvořivé a mnohdy se rétorika vážně hodí do této doby.

 

No jasně, protože se prostě hodí:

 

„Vaše vlády, vaše korporace a celkem normální občané však ve jménu materiální vypočítavosti páchají zvěrstva, nad nimiž zůstává rozum stát, a veškerý lidský obchod je z duchovního hlediska jedním jediným skandálem.

 

Třešničkou na dortu tomu všemu je fakt, že teoreticky, podle vašich zákonů, může být sice podobné jednání podvodem, ale o podvodu se mluví jenom tehdy, máte-li smůlu, a chytnou vás. Jinak se považuje takové chování za fikané obchodní hrátky a projevy znamenitých mozků.“¨

 

Tak lidstvo je znamenitý mozek sám o sobě, že? Dnes a denně se o tom přesvědčujeme. Tak a nyní věřím, že ti mimozemšťané jsou z nás vcelku na rozpacích a nabízí nám trošku vylepšení.

 

A tak se na všechno díváme z různých úhlů pohledu, popravdě, někdy to je k smíchu, jindy k pláči a celá kniha se potácí v obou dvou rovinách. Čímž nesnižuji její hodnotu, ale jen říkám, že na čtení E.T.101 je dobré mít náladu ne úplně euforickou, ale ani ne úplně depresivní. Je to horská dráha.

 

A to dává knize nádech, který je ČTENÁŘSKY ZAPAMATOVATELNÝ, otiskne se do emoční paměti a tuhle knihu si prostě budete pamatovat, protože byla jiná.

Ale abych nebyla jen vtipná… tak si odnesete i některá poučení. Já si vzala například:

 

Lidi, co se vidí jako oběti, nejsou schopni tvořit.

 

Vydalo nakladatelství Anch-Books, 2022, www.anch-books.eu

 







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze, Postřehy





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička