Denise Jarvine: Tajný jazyk světla


22. září 2022, autor Renata Petrickova,



Přitahují vás tyto karty? Pak jste ti praví! Zvláště, pokud vaší duší pulzuje touha vyzařovat klid a tvořit! Ano, máme tu karty, které jsou nejen svým neobyčejně něžným zpracováním vhodné pro klidné chvíle, kdy jsme na sebe už tak jako tak naladěni na maximu, ale i pro chvíle, kdy se skrze nějaký chaos potřebujeme zklidnit.

 

 

A jejich úkolem je ukázat nám, kde jsou naše nové cíle, úkoly, kde je to, co třeba v záplavě nesmyslnosti bytí marně hledáme!

 

A možná své sny už máte – ale jak udělat první krok a kam? I toto nám odhalí…

 

A tak si to zkusme… Kam udělat první krok, jak si ulevit od pocitu nesmyslnosti… A karta, která přišla je parádní:

 

„Zeptej se své duše. Ve tvém životě se brzy objeví něco, o co jsi požádal. Pokaždé, když o něco požádáš, zaséváš tím semínko ve svém kvantovém poli nebo vibrační realitě, kde začíná růst a pohybovat se směrem k tobě. Tato vytváříme a rozšiřujeme vědomí. Požádat o něco je prvním krokem v každém stvoření. Je to asi deset procent procesu tvoření. Většina z nás z toho však dělá tak devadesát procent. Pokud nevidíme žádné důkazy, že se naše touhy naplňují, stále dokola se toho dožadujeme. To nás drží na místě, kde nejsou odpovědi slyšet. To, co si přeješ, je na cestě, stačí požádat jen jednou. Nezáleží na to, zda je to nahlas nebo ve tvé mysli, protože Vesmír interpretuje vibrace, ne slova.“

 

A ve svém vlastní výkladu pak můžete postupovat dál a dál, dalšími kartami, dalšími slovy… a pochopit tak postupně, jak na tom vlastně se svým přáním jste a co je dobré udělat jako další krok.  V tomto případě jsem se dozvěděla o vhodnosti procházek v přírodě, spojení se s přírodou a vůbec, s takovým vnitřním odpočinkem a o tom, že naladění se na tu vnitřní blaženost mi pomůže v uklidnění se – a věci se prý dějí. I poslední karta říkala, že věci se dějí.

 

Tak to je krásná forma meditace, malé terapie nebo jak jinak to nazvat?

 

O autorech: Potřebujete jít za  novou touhou tvořit a žít a nevíte, kde leží? Denise Jarvie právě pro takové chvíle vytvořila tyto karty a naladila se na všechny barvy duchovních i praktických poselství. Obrazy Daniela Holemana prohlubují zážitek, budí důvěru a relaxační pocit.

 

Vydalo nakladatelství Synergie, 2022, www.synergiepublishing.com







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze, Postřehy





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička