Colette Baron-Reid: Orákulum 7 energií


31. ledna 2023, autor Renata Petrickova,



Veselé, moudré a velikostí akorát do ruky. Skvělé průvodkyně, u kterých opravdu nikdy nevíte, kterou si vytáhnete a co vám poví. Měla jsem u těchto karet pocit, že jejich významy jsou nepředvídatelné, čímž báječně budily zvědavost a chuť k dalším otázkám a dumání nad životem.

Ale pojďme k samotné autorce karet. Proč vznikly tyto karty? Sedmička je posvátné číslo, sedm energetických čaker; a ke každé naší silné stránce, podstatě našeho bytí se autorka se autorka postavila s citlivostí a jemností. A vybrala ze všeho, co se může týkat našich tužeb i potřeba jistot to, co je nejdůležitější.

A co nejčastěji řešíme.

 

 

 

Takže čakry…je to přesně to, na co se cítíte naladěni? Pak prosím, tyto karty jsou pro vás jako dělané.

Informace v nich můžete probírat každý den, ze všech stran a různými způsoby. Jsou dělané pro to, abychom našli způsoby, jak změnit směřování svého života, změnit podmínky života a naší životní cesty.

Už takhle to zní velmi lákavě, neodolám pokušení to zkusit.

 

 

25 VRÁNA K VRÁNĚ

Pocit, že někam patříme… to je tedy základní pocit, na kterém můžeme vystavět životní cestu. Tudy vede cesta ven… Pokud takovou komunitu najdeme, máme více možností se stejně smýšlejícími lidmi dělat něco smysluplného, být spokojenější.

Karta může upozorňovat i na bolestivě nenaplněnou potřebu „někam patřit“. A nyní je důležité se z této bolesti vymanit a opravdu si najít místo, kde k tomuto pocitu přijdeme. Pak naše srdce bude zdravější a budeme se snadněji rozhodovat.

A pokud patříte k těm, kteří takovou komunitu již mají, možná, ale je to jen můj tip, zkuste vymyslet nový projekt. Ta energie vzájemných nápadů lahodících všem kolem se prostě má využít!

 

Orákulum 7 energií jsou karty stručné, jasné a pracuje se s nimi velmi rychle

 

Ač koncept celých karet zní docela složitě, tak chcete-li jednoduché otázky na jednoduché odpovědi, budete spokojeni. Klíčová slova, jasně dané významy uspokojí každého pragmaticky smýšlejícího člověka, který hledá jasné sdělení.

 

Ale nic nebrání ponořit se do karet po vzoru autorky a plně využít potenciál čaker, energií a hrát si s tím, co kde na svém těle cítím při výkladu, kde mne to oslovuje, nebo použít karty k energetickému léčení. Kdo zná karty Colette Baron-Reid, už bude tušit, jaký rukopis v kartách rozezná… a nebude se mýlit, Colette přidává do své tvorby kousek mystiky a stále stejného svého osvědčeného já, které opravdu vždy souvisí s uzemněním, zemí pod nohama a šplhají se ve svém vyjádření až k myšlenkám a duchovním pocitům a výšinám vyššího naplnění svého života.

O autorovi: Colette Baron-Reid je mezinárodně uznávanou spisovatelkou, duchovní léčitelkou a médiem. Založil a vede vzdělávací platformy. Svůj čas tráví střídavě v USA a Kanadě s manželem a třemi roztomilými pomeraniany. Vydalo nakladatelství Synergie, 2022

 

https://www.synergiepublishing.com/cs/shop/karty/vykladacky/000552_orakulum-7-energii.php

 







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze, Postřehy





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička