Rodenův zámeček


29. července 2011, autor Eva,



    V jednom bulvárním časopisu jsme se dočetla, že Karel Roden již zrenovoval svůj zámeček, který se nachází cca 15 km od Sedlčan, a má s ním velké plány. Chce z něho vytvořit filmové ateliéry a údajně již má nasmlouvané kontrakty s hollywoodskými producenty. Pod článkem bylo uvedeno foto, které vypadalo jako honosné sídlo v Beverly Hills.
     „Teda, ten Roden sebou hodil s tou rekonstrukcí,“ řekla jsem si. Jedna z mých oblíbených cyklistických tras vede právě kolem zmíněného zámečku. Naposledy jsem zde jela na podzim minulého roku a hercovo sídlo ještě zdaleka nevypadalo tak okázale jako fotografie v časopise.
    Informace, že by k nám do Prdelovic jezdil Hollywood, se mi zdála dost přitažená, nicméně jsem sedla na kolo, vzala foťák a jela se tam podívat.
    A žádnou významnou změnu jsem nezaznamenala. Jakési náznaky přestavby by tu byly, ovšem dům rozhodně nevypadá, že by se chystal na příjezd Brada Pitta či zástupců 20. Century Fox:
 
 
 
   Takže celá zpráva byla vykonstruovaná. Ostatně co jiného od bulvárních novinářů čekat. No, aspoň jsem se projela na kole a bylo to fajn. A taky jsem vyfotila čápy:






Zařazeno v kategorii Postřehy, Reportáže, cestování



Počet komentářů na “Rodenův zámeček” - 4


    P.F.Zarken   (30.7.2011 (12.04))

    Evi, s tou vykonstruovanou zprávou máš určitě pravdu. Oprav si překlep v první větě: jsme - jsem. Jinak OK ***


    Agin   (30.7.2011 (13.03))

    Trochu nadhledu, Zarkiiiii....nebo jsi snad kantorem i o prázdninách :-)))


    Eva   (30.7.2011 (13.56))

    To je dobře, že mě Pavel upozornil, už jsem si to opravila. Ostatně, já taky sekýruju kvůli pravopisu:-)))


    P.F.Zarken   (30.7.2011 (14.42))

    Agin, ale já upozorňuji na překlepy jen s dobrým úmyslem. Kdybys znala mé komentáře z Pište- Povídky, tak by Ti to bylo jasné. Nic ve zlém, ale co bych měl já říkat v mém věku, když mě sjede patnáctileté děvče za překlep? Pokud je kritika oprávněná, tak sklopím uši a je to. Dík za pochopení***



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička