Září


13. září 2011, autor gita,



 
Září – devátý měsíc, zastoupený znamením Panny.

Devítka ve vědě nazvané Numerologie znamená analyzování. Je to číslo, které obsahuje všechna čísla od jedničky do devítky.
Kdo zná jedince narozené ve znamení Panny, jistě ví, jak hodně používají mentální mysl. Stále jim to „šrotuje“ a to jim sice přináší bystrost, rozhled, ale také preciznost a sklon k dokonalosti. A jelikož nic není 100%, mohou si lehce přivést náklon k občasným psychosomatickým nemocem. Doktoři jim sice nepomohou, neboť jejich nemoc bývá právě od jejich nervů, ale přesto, nebo právě proto, by se měli věnovat léčivým metodám a bylinkaření.
Vidí až za roh, v jednání bývají o kousek napřed, což nemusí okolí kvitovat s radostí a nadšením. Kdo máme rád, když má někdo navrch.
Devítku zastupuje ohnivý Mars, v naší řeči se dá nazvat Velitel. A tak mít člověka narozeného ve znamení Panny jako kamaráda není rozhodně k zahození. Jenom nesmíme dopustit, aby začal velet nám.

Marie Gita Gabrielli






Zařazeno v kategorii Postřehy



Počet komentářů na “Září” - 1


    Eva   (11.9.2011 (11.52))

    Ahoj Gito, vítám Tě na Sůvičce. Jsem ráda, že zde mohu přivítat známou věštkyni. Četla jsem že panna je analytická a pořádkumilovná a zároveň velmi přátelská. Bývají to prý úspěšní stavitelé, projektanti a konstruktéři ap., protože dokážou vnést do všeho systém. Těším se na Tvé další příspěvky.



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička