Výsledky soutěže Antické báje


10. prosince 2011, autor Eva,



Výtvarná a fotografická soutěž Antické báje má už svou vítězku. Vyhodnocení trvalo o něco déle, než jsme slibovali. Důvodem, stejně jako v literární soutěži, byly značně odlišné názory na jednotlivé příspěvky.
Při rozhodování jsme kromě talentu a výsledného dojmu nakonec vzali v potaz i úsilí, které bylo vneseno do díla. Kresba, včetně počítačové grafiky, je o něco náročnější než pořízení fotografie.
Nejvyšší součet 32 bodů (10 + 10 + 6 + 6) získala Harpyje od Markéty Petričákové, kterou si můžete prohlédnout níže. Za ní se těsně v závěsu umístila v podstatě všechna ostatní díla, neboť jejich hodnocení bylo v součtu velmi vyrovnané.
I kresby dětí bylo náročné posuzovat. Je samozřejmé, že starší dětí malují mnohem lépe než tříletá prťata. Znamenalo by to srovnávat nesrovnatelné. Rozhodli jsme se proto, že sourozencům Mičkovým pošleme knihu Petry Podzemské Galantní kocour, která nyní vyšla v nakladatelství Mezera, a holkám Bartošovým zašleme knihu Volání divočiny od Jacka Londona.  
Markétu jsme již poprosili, aby nám něco o sobě napsala a také, aby si vybrala keramiku na stránkách www.fajans.cz. Juraj slíbil, že vítězce vyrobí keramiku na zakázku.








Zařazeno v kategorii Antické báje, Postřehy, Soutěže



Počet komentářů na “Výsledky soutěže Antické báje” - 2


    Katka   (10.12.2011 (22.51))

    Gratuluju i s dcerami vítězce..její obrázek bylo opravdu nejlepší. My děkujeme za knížku..Bartošovi


    chanahd   (11.12.2011 (10.54))

    Gratuluju.



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička