Rozhovor v kuchyni


10. ledna 2012, autor Eva,



Ahoj, co vaříš?


Polívku minestrone.


Ňák to divně smrdí.


To asi ty fazole.


A uzený tam nedáš?


Ne, tam se dává jen zelenina, fazole a rajčatovej protlak.


Aha, to ti asi zas poradila ta tvá jeblá kámoška.


Co to plácáš, jaká jeblá kámoška?


Jaks podle ní vařila to kuře a la kachna.


Vždyť to bylo dobrý.


Ohromný!  Nevím, proč musím furt žrát něco „jako“. Proč neupečeš normální kachnu?


Protože to je moc kalorický.


Jasně, tak radši budeme žrát tyhle zeleninový srágory podle ňáký nablblý vegetariánky.   


To není podle žádný vegetariánky.  To je podle Itala v kuchyni.


To je taky pěknej magor.


Vždyť to nemusíš jíst!


Taky, že nebudu! Tušil sem doma podobnej průser, tak jsem si koupil pečený koleno. Ještě je teplý.


Ukaž, dej mi vzorek.


Vždyť máš tu výbornou polívku.


Jen vochutnám.


Dobrý viď?


Hm. Tak jo, v neděli ti upeču kachnu.


A nebude to recept na pečenou kachnu: Vezmi jednu velkou cuketu…?


Jsi pitomej, to mám za snahu. Se ti na kachnu vykašlu.


Tak sorry, sem to tak nemyslel. Kachnu bych si dal.


Pořád jen rypákuješ, nic ti není dobrý.


Já už budu hodnej.


To doufám.

 







Zařazeno v kategorii Ptákovinky, Textem



Počet komentářů na “Rozhovor v kuchyni” - 3


    Katka   (12.1.2012 (21.37))

    Cheche. Ze života...Úsečné věty a pěkně naservírované.:)))


    fotoeva   (7.2.2012 (10.26))

    Už při prvním čtení jsem to -viděla.Prostě-život,zasmála jsem si i dnes,díík.


    Eva   (7.2.2012 (12.13))

    Katko a Evi, je to ze života, ale ne z našeho, u nás kachny peče muž:-)))



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička