Hook 30-01-12


30. ledna 2012, autor skraloup13,



My od Hooka jsme různí. Jak už tak lidi bejvaj. Každej máme dobrý srdce, úmysly a tak, ale každej taky máme svou třináctou komnatu.
Třeba já. Já když přijdu domů v náladě o něco rozvernější než normálně, mám neodolatelnou chuť někomu napsat. Matlám se s tím třeba i hodinu, opravuji překlepy, neb mi motorika neslouží jak by měla a jsem skálopevně přesvědčenej o tom, že dělám děsně správnou věc. Ráno pak vždycky klopýtám ke kompu a snažím se smazat vše, co jsem v noci vyplodil a modlím se, aby dotyčnej vstával dýl než já. Blbý je, že třeba mejly nevymažete, i kdybyste se na hlavu postavili. Tím chci říct, že jsem včera krátce po půlnoci opět spoustu věcí posral. A přitom ji tak miluju. Uprostřed davu odsouzen k samotě.
Tomio Okamura prý uvažuje o tom, že spustí svůj soukromý televizní kanál. Tedy aspoň myslíme, že jde o kanál televizní a ne jinej. Kanálů je totiž spousta. A jak mě bolí hlava a svědí oči tak si ani nejsem jistej, jestli, jak o tom mluvil, bylo na začátku "k". Jenže – Okamurův televizní anál… já teď fakt nevím.
Jdu radši sehnat zavináče. Dva. To zas bude pondělí.
Venku je mrazivo. To je vše.






Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 30-01-12” - 1


    Eva   (30.1.2012 (20.33))

    To znám!!! Taky už jsem pár lidí nechtěně poslala někam.



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička