Hook 02-02-12


2. února 2012, autor skraloup13,



My od Hooka na Václavák moc nechodíme. Co bychom tam taky dělali, když Red Hook je na Pražským povstání, že. Václavák je nám celkem šumák. Všímáme si ho asi stejně jako počasí na Kvildě. Včera jsme ale četli (my čteme neustále, neboť se snažíme držet krok s každým, kdo něco znamená), že maj z Václaváku zmizet stánky s buřtama, jelikož jsou divný a smrděj. Na Magistrátu jsou pro, akorát starosta Prahy 1 se nasral a řek, že ani omylem, protože vuřty na Václaváku jsou kulturní dědicví.
Když tedy pomineme to, že starosta neumí říct „buřt“, trošku nás zarazilo, proč by umletý kuřecí kostry nacpaný do seškvařenej umělej hmoty měly být kulturní dědictví jenom proto, že se grilujou na Václaváku. Když to vemem logicky (logiku milujem), proč by potom nemohlo bejt kulturní dědictví i třeba opejkání buřtů na již vzpomínané Kvildě? Jenom proto, že na Kvildě nemaj Václavák?
Navíc, když už se teda motáme okolo Václaváku, přijde nám logičtější, když by se za kulturní dědictví prohlásila všechna ta chamraď, která se tam zejména v noci potuluje. Přitahují turisty, jsou kosmopolitní, permanentně sjetý jak bruselský smažky a všichni je maj rádi. Když tak nad tím přemejšlíme, možná ona pestrobarevná chamraď už kulturním dědictvím bude, jelikož třeba policajti o ně pečujou nevídaně a dávaj velkýho bacha, aby se jim nic nestalo a aby jich na Václaváku neubejvalo.
Mno, ale víte co, ať si s Václavákem a buřtama dělaj co chtěj.  Nám celkem stačí, že je za kulturní dědictví vyhlášenej Red Hook. Myslíme, že víc netřeba.
Venku pořád mrzne. Už nám to nepřijde vtipný. To je vše.






Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 02-02-12” - 1


    Eva   (2.2.2012 (18.35))

    jo ve dne jsou kolem těch stánků hejna holubů a všechno vobsíraj a v noci to tam zase ty smažky...no v podstatě se vod těch holubů moc nelišej, co se týče dělání bordelu...



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička