Hook 03-02-12


3. února 2012, autor skraloup13,



My od Hooka jsme nezaspali. Akorát jsme od rána ve smyku, nestíháme nic a k netu jsme se dostali až teď. Taky jsme od ještě nejedli, teda až na sekanou v housce ze Špáru. Byla ucházející, asi, že jsme měli děsnej hlad. Já tam třeba našel jen dva zuby, kousek kopýtka a něco, co možná dřív bylo ouško. Fakt se dnes vytáhli.
Naši vědci objevili na Borneu opici, která byla považovaná za vyhynulou. Myslím opici, co leze po stromech, aby nebyla mýlka. Gratulujeme. My jsme sice žádnou takovou opici neobjevili, ale zase víme, že jedna z nejkrutějších opic je z čůča a Alpy. Každej máme něco.
Je poledne a večer v nedohlednu. Mrzne pořád víc a víc a všechno nám venku přijde nějaké ztuhlé. Už aby bylo teplo. Budeme se brouzdat ve Vltavě a bude nám fajn.
Jo, u Hooka se bude brzo měnit jídelák. Bude to bomba. Aspoň to teda tvrdí Romča. Majitel. Prej začne vařit jídla sytá a chutná. Se spoustou vlákniny, vitamínů a sojových bobů. Těšíme se moc. Potřebujem zhubnout jako sůl.
To je vše.






Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 03-02-12” - 3


    Eva   (3.2.2012 (18.17))

    To, co ty najdeš v sekaný ze Sparu, se běžně vyskytuje v tlačence z Lidlu. Chutné jídlo nejde udělat ze sojových bobů, to je, jako bys chtěl udělat smaženou tlačenku, prakticky to není možné.


    Radka V.   (4.2.2012 (20.55))

    Moc ráda to čtu, jen piš, piš, bude to na knihu o)))


    skraloup13   (5.2.2012 (13.32))

    :-) děkuji za pochvalu... ono na Fb na stránkách Red Hook je toho nějak okolo stovky... něco jde, něco je pitomý... jako sám život :-) :-)



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička