Hook 14-02-12


14. února 2012, autor skraloup13,



Tak tu máme Valentýna. Svátek zamilovanejch, kterej zaved jistej pan Walter Scott, kterýmu nešly na odbyt vánoční přáníčka a chtěl se zahojit na tomhle. Povedlo se mu to dokonale. Obchodníci jsou nadšeni, protože doprodaj šunty, co nestihli udat o Vánocích a zamilovaní maj pocit, že ten svět není tak zlej, jak se zdá.
No, my od Hooka si o tomhle myslíme svý. Ne že bychom byli proti lásce, proti čistému a vroucímu citu, akorát nám to nějak nesedí. Jeden z nás dostal sms, kde byla tahle básnička:
 
Jako milou upomínku,
posílám ti Valentýnku.
Polibek je lásky motor,
tvůj osobní exekutor.
 
Ten jeden z nás se zhroutil, momentálně je v Bohnicích a v keramické dílně vyrábí glazované oprátky. Asi té lásky na něj bylo moc. Jediná šance, jak se tohohle nebezpečného paskvilu zbavit, je Tomio Okamura. Ať je jakej chce, jeho nápad zavést místo Valentýna Harikujó, což je Slavnost zlomených jehel, má něco do sebe. Snad se mu to povede.
Kontrolní otázka – Co je strašidlnější než Noční můra z Elm street? Odpověď – Mluvící Rytmus.
To je vše.






Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 14-02-12” - 2


    Eva   (14.2.2012 (12.17))

    A až budou Velikonoce, tak ty šunty posypou čerstvým lupením, prdnou tam králíčka nebo kuřátko a prodají to taky. A jak se ta jehla zlomí? To by mě dost zajímalo.


    skraloup13   (14.2.2012 (12.37))

    jak se zlomí jehla? vím já? tajemství zlomené jehly zná pouze Poslední samuraj a Tomio... :-)



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička