Hook 15-02-12


15. února 2012, autor skraloup13,



Venku fouká neuvěřitelně. My od Hooka jsme sice na prudké a náhlé větry zvyklí, jelikož ne vždy se Šmoldovi fazolovej guláš povede, ale co je moc to je moc. Před chvílí i trochu chumelilo a vločky lítaly takovou rychlostí, že nejít pozpátku, tak by člověku vyrazily voko. Ta příroda nám přijde kapku zblázněná.
Ještě že u Hooka je klid. Oblaka kouře se líně převalují nad výčepem, z kuchyně se line příjemné teplo a z hajzlů vůně sava. Celé je to tady takové idylické, domácí, bezpečné a uklidňující. Někdy máme pocit, že takhle asi nějak vypadá ráj.
Mno, teď jsme se nechali trošku unést. Skoro to vypadá, že snad uroníme slzu, ale prostě někdy to tak je, že i ohořelý Rambo má rozněžnělou chvilku.
Václav Klaus je v Turecku a zásobuje nás postřehy z výletu. Dozvěděli jsme se, že je to velká země, že mluvěj turecky a maj nás rádi. Klaus si se svým protějškem předali dary. Klaus si do Prahy přiveze vemblouda, turecký prezident se radoval z 3D modelu tunelu Blanka. Roztomilý byl jeho dotaz, jestli tu půvabnou díru vytvořil Tomio. Věhlas našeho domestikovaného Japonce evidentně přesáh hranice EU. Budiž mu to přáno, ale prezidentem bude klokan Vendelín. To jen tak pro pořádek.
Musím jet na Žižkov. To je vše.






Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 15-02-12” - 1


    Eva   (15.2.2012 (12.16))

    Já to taky vidím na Vendelína, protože to je hnědý klokan, a ne šedá myš jako Fišer a Češi maj tak nějak klokany a lachtany radši než myši. By mě zajímalo jako to má Tomio se psy... no nic, jen jsem se zamyslela. P.S. Jo a Šmoldovi vzkaž, že guláš se dá taky dělat z masa.



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička