Hook 09-03-12


9. března 2012, autor skraloup13,



Tak Tomáš Klus má dva Anděly. Říkali jsme si, my od Hooka, že dnes je možný všechno. Voda teče do kopce, hadi dělaj dřepy a krávy kotrmelce. Fakt jsme udělali dobře, že jsme se téhle pofidérní soutěže nezúčastnili. Máme sice hotových pár písní z našeho muzikálu, ale nač házet perly komusi, že.
Když jsem u toho muzikálu, jeden z nás, co je děsně umělecky založenej a mimo jiné je i básník, přinesl do muzikálu další text, který chce zhudebnit. Začíná to takhle:

Koupil jsem si v Norimberku,
pannu Terku na baterku.
Vzal jsem k tomu kousek sejra,
vyšlo mi to na dvě eura.

Jsme z toho trošku rozpačití. Ne že by to bylo špatné, to určitě ne. Je tam napětí, jsou tam emoce, je tam příběh, akorát ten Norimberk nám nesedí. Jak si asi pamatujete, celý muzikál se odehrává na jedoucím kamionu v Mohavské poušti, kde Norimberk není. Jenže když Norimberk vyndáme, celá ta důmyslná textová konstrukce se rozpadne a zbyde jakýsi blábol, který nedává žádného smyslu. Ještě to promyslíme.
Z nostalgie jsme včera chtěli připít všem ženám. Trochu velké sousto, řeknu vám. Když jsme připíjeli sedmadvacáté, spadli jsme pod stůl. Ženskejch je prostě moc.
Prožijte fajn víkend a nedbejte na to, že bude chcát.
To je vše.






Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 09-03-12” - 1


    Eva   (9.3.2012 (13.14))

    A co kdyby ten kamion vyrazil z New Yorku, to by mohl dorazit do Mohavské pouště? Ale zase by ho to vyšlo na dva dolary, že jo. Ledaže by vzal sejra pro Hillary.



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička