Hook 13-03-12


13. března 2012, autor skraloup13,



Tak tohle nás od Hooka nadzvedlo. Pečlivě sledujeme všechno kolem přímé volby prezidenta a neušla nám anketa, kterou s potenciálními kandidáty udělal týdeník Týden. Mezi klaunama, kteří byli osloveni, nechyběl Karel Schwanzenberg, Přemysl Sobotka, Jan Fišer a pak samozřejmě Tomio Okamura. Zatímco na otázku, kam by vedla jejich první zahraniční cesta všichni shodně odpověděli, že na Slovensko, Tomio se dlouze zamyslel a pak řek, že by v každém případě nejprve navštívil nejbližší země, což by bylo Japonsko.
Netušíme, co měl Tomio ze zeměpisu, netušíme, jestli se v Japonsku vůbec zeměpis vyučuje, ale i debil, kterej se podívá na glóbus pozná, že Japonsko úplně nejblíž není. Někdy si říkáme, jestli je Tomio vůbec tím, za koho se vydává. Jestli to náhodou není retarda, kterej to umně skrejvá. Jestli ho náhodou nehraje šikovně zamaskovaný Krampol.
Jacísi bratři se naučili hrát na zeleninu a berou za to neskutečný love. Asi do toho půjdem. Zeleninu zřejmě vynecháme, protože se nám včera za celej večer nepodařilo z celeru dostat ani falešnej tón, ale mohli bychom hrát na automat. Když padnou čtyři jabka, zní to jak Óda na radost.
Kámoš povídal, že bychom mohli hrát na luštěniny, zvlášť když bychom je snědli před představením v množství větším než malém, ale přišlo nám to příliš naturalistické.
Dnešek je rychlej, neb musím pryč. Nejdou mi stěrače, tak snad nebude chcát.
To je vše.






Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 13-03-12” - 1


    Eva   (13.3.2012 (10.58))

    Tomio asi myslel zemi, která je nám Čechům srdci nejbližší:-))))



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička