Hook 28-03-12


28. března 2012, autor skraloup13,



Policie našla u exmanažera ŘSD dětské porno. Všimli jsme si toho včera u Hooka, když jsme probírali situaci na Středním východě. Myslíme si, že je potřeba ctít presumpci neviny a věřit vysvětlení pana Haly, že si ony čuňárny u něj v kompu nechal někdo neznámý. Jeho vysvětlení nám přijde logické.
Prej se okolo kmotrovskejch SPZ točí velkej buzynes. Myslíme si, že onen buzynes už má odzvoněno, protože v současné době je vše trochu jinak, než v době minulé. Kdo dnes jede v autě, jež má na značce třeba čtyři šestky, je okolím automaticky považován za zlodějskýho zmrda. No, udělali si to sami, debilové. To jsou totiž takové ty prvoplánové signály – mám ho malýho, tak ať aspoň ta espézetka je o něčem. Kurva.
Naše kamarádka Kamča, co se o nás stará u Hooka, neb nosí pivo s úsměvem a radostí a vnáší tak klid a mír do našich srdcí, byla v pondělí na castingu. Bude hrát v reklamě. Ona sice říká, že ji nevyberou, ale my víme svý. Myslím, že si pořídím telku. Asi barevnou.
Slávek Boura přemejšlí o tom, že napíše nový muzikál. Pracovně se to jmenuje „Nemám talent, ale nikomu to neříkejte“. Choreografii, režii a scénografii tentokrát nebude dělat český Borat – Jarek Šimek, ale Tomio Okamura. Doslechli jsem se, že to chce pojmout ve stylu Akira Kurosawi. Mělo by tam být míň kolečkovejch bruslí, ale víc katan. Určo to bude velice zajímavej průser.
Venku je vybráno. Málokdo, prakticky nikdo by neřek, že bude chcát.
To je vše.






Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 28-03-12” - 2


    eliah bruno   (28.3.2012 (16.10))

    jo jo Kurosawa - onehdá sem mluvil s tím prokříženým Okamura vo broušení samuraiskýho meče, jelikož ten můj i se mnou otupěl a von Okamura mi řek, že si mám dokoupit brousek, ať mám 2 - jelikož břit je ze dvou druhů oceli - skuté co zastudena! já teda čubrněl, co von šecko neví - von jako vše, ale poplet si nakonec Ženu písečnou s Bolywúdskou operetou...(se nechal nachytat mou všetečnou otázkou) je to muj šikmookej Kamarád do deště... (aji kosu mám tupou - ale na to sem se už neptal) hehe:-)


    skraloup13   (29.3.2012 (12.00))

    milé ELIAH, díky...



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička