Hook 29-03-12


29. března 2012, autor skraloup13,



My od Hooka jsme četli (my čteme prakticky neustále), že čeští důchodci jsou pasivní, jelikož na to, aby byli aktivní, nemaj love. No, tohle známe taky. Když nám v kapse cinkaj prašule, tak máváme rukama, pokřikujeme, objednáváme jedno bahno za druhým, furt sebou na židli šijeme a rozpustile se smějem. Jsme prostě aktivní. Když nám ale chechtáky dojdou, sedíme pasivně, nehejbem se a s xichtem zmuchlanýho ema se snažíme zamáčknout slzu tak, aby to nikdo neviděl. Moc důchodcům rozumíme.
EU nám pomáhá. O tom snad nepochybuje nikdo. EU nás má ráda. Bez diskuze. EU si o nás myslí, že jsme národ vysmaženejch kreténů. Jo, i tohle je pravda. Četli jsme (čtení nás vždycky obohatí), že EU zatáhla vzdělávací pgm pro nás, duchem neduživé. Zaplatila reklamní kampaň, která nám má vysvětlit, že na Vánoce se jí kapr. Fakt jako díky. Já furt, že mi na Štědrej den něco na talíři vedle vovesnej kaše chybí. Možná by ještě mohli nám debilům prozradit, že se na Vánoce strojí stromek. My nemít EU, tak snad ani nemáme koho posílat do prdele.
Chystáme se vyrazit do kina. Okresní přebor je prej vymazlenej. Uvidíme. Možná tam půjdem, ale spíš to uděláme postaru. Jeden z nás, ten nejstatečnější, si to tajně stáhne a pak nám to na výčepu převypráví.
Venku je pod mrakem. Myslet si, že nebude chcát, je úsměvné.
To je vše.






Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 29-03-12” - 3


    Eva   (29.3.2012 (17.25))

    že se na Vánoce strojí stromek, neboli jolka, už nám řekli Rusové, tedy Sověti... a to dost důrazně...


    Katka   (29.3.2012 (18.51))

    a nejsou spíše čeští důchodci prasívní?..:)) ináč drsné, drsné..hehe


    fotoeva   (30.3.2012 (11.58))

    prostě dobrý....



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička