Hook 04-04-12


4. dubna 2012, autor skraloup13,



Skupina vědců z německé univerzity v Halle došla po mnohaletém výzkumu, jenž si vyžádal masivní granty z EU k závěru, že ženské stravovací návyky jsou ekologičtější mužských.
Ale no tak. My od Hooka takové samozřejmosti víme i bez grantů. Mnoho z nás má doma svůj protějšek, takže o stravovacích i jiných návycích žen víme vše. Kolikrát jsme se bavili historkama o tom, co všechno ta která dokáže sežrat. Kolikrát jsme se i sázeli, která z těch, co nám zdobí domov, dokáže spořádat víc odpadu. Vyhrál Bruno, kterého stará sní naprosto vše, takže moh odhlásit popelnici. Má na to i papír, je to teda pravda.
Bruno byl z výhry nadšenej a dal tenkrát panáky, ale pak se mi soukromně svěřil, že každá mince má dvě strany, jelikož se mu zvedlo vodný a stočný, má neustále obsazenou toaletu a starou skoro nevidí. Toaletou myslíme hajzl. No, vždycky je něco za něco.
Četli jsme, že jakési letadlo narazilo do supermarketu. Prej se na parkovišti vyhejbalo ponorce. Ten svět se fakt zbláznil. Já vám řeknu, zlatej Hook. Je tam klid, pohoda, pivo teče, ve skřínce mám svůj tučník a kartáček na zuby a nikdo se tam do mě nesere. Každej by měl mít svýho Hooka, si myslím. Na světě by pak byl mír, pevný sociální jistoty a možná by ani tolik nechcalo.
Rosničkáři hlásili, že se to přes den vybere. Jistě. Vemte si dva deštníky, protože bude chcanec jak kráva.
To je vše.                               






Zařazeno v kategorii Četba na pokračování





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička