Hook 11-04-12


11. dubna 2012, autor skraloup13,



My od Hooka se někdy nestačíme divit. Jakási misska Lucie Králová, jež se stala tváří produktového katalogu výrobce vsakovacích odpadních jímek, je ve smyku, jelikož nemá na jarní šatník.
A pak prej že je krize. My máme doma šatník jeden, v něm rifle, dvě trika, mikinu a Boratovy plavky a jsme v klidu. Myslíme si, že člověk by měl bejt skromnej, spokojenej s tím, co je, jelikož se na nás řítí doba temna a to co je teď je nic proti tomu, co přijde. Vono to už u nás funguje tak, že čím víc ti zmrdi od lidí vyberou, tím víc rozkradou, takže máme furt větší a větší hovno. Takže Králová, buď ráda, že máš ještě vůbec nějakej šatník. Nafoť si ho, natoč kamerou, protože o něj nejdýl na podzim přijdeš.
Prej jsou k dostání stany, který maj navrchu potisk, takže vypadaj jako meloun, otevřená kniha, zavřená kniha a tak. My od Hooka jsme si říkali, že by nebylo marný mít něco takovýho. Kdybysme každej měli stan, na kterým by byl namalovanej vnitřek Red Hooku, tak by nám možná ani nevadilo, že pijem lahváče v přírodě. Musíme to ale promyslet. Kloudně. Vono mít kolem sebe v kruhu deset Hooků, to je dost vo vůli. Jeden by se taky z toho moh zcvoknout.
Myslel jsem, když jsem šel ráno do worku, že chčije. Byl to jen holub. Chcát bude až odpo. Jdu si umejt vlasy.
To je vše.






Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 11-04-12” - 1


    Eva   (11.4.2012 (21.13))

    já nemám Boratovy plavky, můj šatník je na tom hůř než šatník chudé missky ...víš, že matka Homolková říkala, buřty v lese jsou buřty v lese, takže i to pivo by se snad dalo...



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička