Hook 13-04-12


13. dubna 2012, autor skraloup13,



Dneska máme pátek třináctého. My od Hooka samozřejmě pověrčiví nejsme, ale pro jistotu si dáváme bacha. Vzali jsme si dovolenou, jsme v posteli a čekáme, až bude jedenáct. To se opatrně sejdem v Hooku, jelikož kolektiv líp odolává nebezpečí, než sebezdatnější solitér.
Koukali jsme, jakej má Hook na dnešek horoskop. Nic moc, řeknu vám. Neptun si dal lajnu, takže je mimo, Mars dal kopačky Venuši a proťal dráhu Saturnu, kterej je kvůli tomu ve smyku. Tohle všechno by ještě šlo zvládnout, ale Uran, kterej se zpil do bezvědomí, věští, že se něco posere.
Dost jsme o tom dumali, ale nakonec co. Jediný, co se u Hooka může posrat je chlazení. Nejsou hice, tak holt budeme lejt vlažnej Gambriiinus. Důležitý je, že každej máme svůj vlastní sud, půllitr a žízeň.
Mimochodem, zjistili jsme, že horoskop pro Hooka platí i pro ty, co se narodili v nějakým znamení. Což je většina. Jeden, co se chce dostat mezi nás se sice kvůli tomu neustále hádá, protože tvrdí, že se většina z nás narodila v porodnici, ale my se mu smějem, protože to je blbec nevídanej a navíc šampón. Vždycky zbrunátní a prská na všechny strany a už jenom kvůli tomu ho mezi sebe nevezmem, protože mokrej přízvuk nám přijde neestetickej. Člověk má buď blejt, nebo lejt. Není nic mezi tím.
Venku jsou vidět ostrůvky modré oblohy. Není jich moc, ale jsou tam. Zamyšleně se posouvaj z místa na místo a jeden by řek, že to vypadá natolik optimisticky, že je možný nechat deštník doma. Omyl. Bude chcát. Na to vemte jed. Je přece pátek třináctýho. Bude chcát takovou silou, že to smeje i ty holubí hovna, co mi někdo přilepil vteřinovým lepidlem na kapotu.
Fajn víkend. To je vše.






Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 13-04-12” - 2


    Eva   (13.4.2012 (15.08))

    A kdy teda má Hook svátek? Většina lidí to tak má, že kdo má narozeniny, má v tom samým roce i svátek. Prej to ovlivňuje porodnice. Já vím, že tomu nevěříš.


    skraloup13   (13.4.2012 (15.12))

    Hook má svátek pokaždé, když tam přijdem... myslím my od Hooka... Hook má tedy svátek permanentně... Hook je díky tomu velice šťastný...



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička