Hook 18-04-12


18. dubna 2012, autor skraloup13,



My od Hooka jsme se dočetli (jelikož my čteme prakticky nepřetržitě), že jsme předloni vypili nejmíň piva na hlavu za posledních dvacet let. Je to klíďo možný. Vzpomínám si, že já osobně měl předloni skřipku, asi týden, a pak jsem byl v létě jeden víkend na Velkým Dářku, kde měli pivo nevalné chuti a lejt se to skoro nedalo. To se holt projevit musí, vo tom žádná. Loňskej rok, teda až ho spočítaj, vyjde určo skvěle, jelikož jsem se otužil a co se týče konzumace jsem jel na 123,89 % v průměru denně. Myslím, že každý by měl našemu skomírajícímu hospodářství pomoci ze všech svých sil, tedy každý by měl dělat naplno to, co umí nejlíp.
Můj osobní exekutor mi včera psal, že letí na týden na Maledivy. Docela mu to přeju, protože když jsme se posledně potkali, vypadal uštvaně. Povídal, že lidi jsou den vode dne voraženější a nejdou ani zdaleka tak vojebávat, jako kdysi. Pak sundal sluneční brejle a ukázal mi jojo na levým voku. Prej mu ho udělal jeden nepřizpůsobivý občan, když k němu vyrazil exekuovat spánkový dluh. Ten svět je fakt šílenej, to vám povim.
Naši polští přátelé nejvěrnější tvrdí, že jim závidíme jejich moderní zemědělství. Ale no tak. Prvák, my od Hooka něco jako závist neznáme a druhák to, že v Polsku maj příští rok zahájit elektrifikaci chlévů ještě nic neznamená. Moderní budou, až se po jejich potravinách člověk neposere. V tom lepším případě.
Venku bude chcát. Připravuje se to skrytě, takže většina lidí má pocit, že dnes bude hezky. Příroda je lstivá jak Vinnetou.
To je vše.






Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 18-04-12” - 1


    Eva   (18.4.2012 (10.42))

    Exekuce spánkového dluhu mě dostala,máš fakt skvělý nápady.



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička