Hook 19-04-12


19. dubna 2012, autor skraloup13,



Dozvěděli jsme se, my od Hooka, že Tomio Okamura po delší odmlce okomentoval dění na naší politické scéně. Při rekonstrukci pomožděného podvěsku mozkového na operačním sále motolské nemocnice odpovídal na dotazy přítomných novinářů.
„Jsem zděšen, ale nepřekvapen,“ řekl Okamura. „Včera jsem se zúčastnil telemostu s Chuckem Norrisem a krom operačního systému pro kvantový počítač jsme probrali i toto. Chuck neměl moc času, jelikož kolaudoval svůj rodný dům, který přes víkend postavil, ale pár postřehů měl. Asi bych to shrnul takto – viděl by to buď na gjakucuki, maigeri či mawashigeri. Volné randori by pak bylo pro ty, co by si připlatili. Všechny tyto techniky mají jedno společné – spolehlivě zabíjejí. Myslím,“ dodal Okamura, „že je to sice řešení radikální, ale pro naši politickou scénu přijatelné.“
No, my od Hooka si tím až tak jisti nejsme, jelikož nám to připomíná násilí. Možná by stačilo, kdyby dal Tomio každému politikovi svůj spis „Umění vládnout“. Přečtení tohoto stěžejního díla zabíjí stejně spolehlivě, jako bojové umění Chucka, ale neteče u toho tolik krve. Možná jen z rozkousaných rtů.
Míra Kalousků prý vydá unikátní dluhopisy pro lidi. Jsme rádi, že se posunul o level vejš, protože dřív vydané dluhopisy pro ustájený dobytek nekoupila ani jedna kráva, jelikož se prý nenechaj dojit do nekonečna. Míro, jsi pašák.
Venku se chystá děsnej chcanec. Chystá se rafinovaně, takže všichni vyrazili bez deštníku. Je mi všech líto.
To je vše.






Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 19-04-12” - 1


    Eva   (19.4.2012 (12.41))

    zabte je všechny, Panbůh si je přebere, říkala Marge Simpsonová...Tomio má asi rád americký seriály...



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička