Hook 03-05-12


3. května 2012, autor skraloup13,



My od Hooka jsme si se zájmem pročetli článek s názvem „Tři největší chyby, kterých se muži při sexu dopouštějí“. Celé nám to přišlo pomýlené včetně nadpisu.

Největší chybou přeci je, když se muž sexu dopustí. S kýmkoliv. Tečka.

Prvák – debila ze sebe můžete udělat mnohem jednodušeji a druhák – my od Hooka si myslíme, že tyto komické činnosti do jednadvacátého století nepatří. Tohle bychom přenechali myším, křečkům, veverkám a jiným.

Fázi, kdy jsme byli označováni jako Homo erectus již máme za sebou. Poměrně dlouho už jsme Homo sapiens, tedy než kopulace je nám vlastnější četba. Třeba.

Já vím, dnes je to trošku filosofické, ale nám jde jen o to, abyste nesklouzli na scestí.

EU nám chystá další směrnici, která zpřísňuje chov prasat, zvlášť těch březích. Jeden náš známý zemědělec, co má mezi Pankrácí a Krčí malou biofarmu na lodžii své a jedné pronajaté povídal, že jednodušší bude pěstovat jeleny. Docela mu věříme, jelikož se jednak vyzná a pak tomu taky rozumí. Někdy si myslíme, že hlavním posláním EU je tenhle kontinent zlikvidovat. Akorát to ještě nikdo z Bruselu neřek nahlas – asi že nemaj pro samé směrnice a nařízení čas.

Včera chcalo a dnes taky. Nevěřící blbečci byli durch. Včetně mě, protože jsem si myslel, že mne to mine.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 03-05-12” - 2


    Eva   (4.5.2012 (14.02))

    no jo, ale kdo by pak chodil na pivo k Hookovi, kdyby se všichni na ty "směšné pohyby" vykašlali? veverky asi ne...


    Agin   (6.5.2012 (14.33))

    Vojín Agin hlásí příchod...dovolte mi promluvit. Veverky moho zůstat ve sněmovně, kopulovat a nahrávat se.... Pěstovat jelena na lodžii? Dobrý nápad, alespoň bude mít přehled o tom, jak mu rostou parohy.



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička