Hook 11-05-12


11. května 2012, autor skraloup13,



My od Hooka jsme včera docela koukali. Prej u nás erotický pomůcky předběhly v prodeji chytrý telefony. Ty jo. A to že sme apatickej národ? Cože?

Trošku jsme se proběhli po netu, malinko si zagůglili a zjistili jsme, že chytrej telefon není všechno, co je předběhnuto. Erotický pomůcky vedou taky nad mlíkem, máslem a moukou. A pivní rohlíky přejely rozdílem třídy. To je fakt nářez.

Přitom, třeba my od Hooka, doma nemáme erotickou pomůcku ani jednu. Teda, možná bych někde na dně komody našel bičík a škrtidlo, ještě z dob, kdy jsem byl divočejší v míře větší než malé, ale  nemyslím si, že by to šlo označit za typickou erotickou pomůcku, protože to jsou věci patřící k výbavě každé moderní domácnosti. Kámoš si ještě vzpomněl, že má v šuplíku s příbory bilbo, ale že to se nepočítá, protože s tím už jen míchá jíšku.

Jo a ještě další má nafukovací mladou, z Lidlu ve slevě, ale nějak ji blbě slepili, takže má teď třináct tělesnejch otvorů, uchází a není prakticky k ničemu.

Dumali jsme, čím to je, že tyhle věci jdou v našem ospalém státě tak na odbyt a nakonec jsme se shodli na tom, že asi jde o to, že prostě erotický pomůcky jsou simply clever. Nic složitýho, pár jednoduchejch funkcí, většinou bez pohonu, prostě je to vychytaný.

Když tak o tom přemejšlím, musím se večer podívat, jestli tam ten bičík se škrtidlem ještě mám.

Včera jsme byli v Šapu. Já teda musel brzo domů, ale i tak to bylo fajn. Byli tam všichni, co něco znamenaj, takže jsem konečně potkal Ášu. Každej se bavil, jen Zelí chodila sem a tam a tvářila se ustaraně. Bodejť, když slavila narozeniny.

Víkend bude fajn. Občas bude chcát, občas bude foukat, abychom oschli.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 11-05-12” - 3


    Agin   (12.5.2012 (14.45))

    Vy od Hooka by jste si měli na ranním sedánku upřesnit, na jakou věkovou skupinu myslí ve svých slevách u Lidla....Nafukovací mladá, co uchází.....Vám opravdu nedošlo, že to je záměrný kalkul?


    Eva   (13.5.2012 (20.18))

    to už věděli staří Římané, že národ potřebuje nejen chléb, ale i hry, natož ty erotické...


    skraloup13   (14.5.2012 (9.04))

    Agin - u Lidla myslej především na nás... myslej na nás s něhou, bych řek... Eva - národ potřebuje především pevnou ruku... :-)



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička