Hook 14-05-12


14. května 2012, autor skraloup13,



Včera proběhl Pražský maraton. Jeden z nás od Hooka do toho šel. On se totiž před pár dny zrušil a kdosi mu namluvil, že na občerstvovacích stanovištích, které jsou zhruba po pětistech metrech, budou Gambriiinus a Matesy zdarma.

My jsme mu říkali, že to je píčovina, jelikož v našem státě není zdarma ani chození po chodníku, ale on si to nedal vymluvit.

No, nedopad dobře. Pivo tam nebylo, Matesy taky ne, navíc mu po sto metrech došly síly. Dopotácel se k prvnímu stanovišti, tam dostal iontovej nápoj s živejma kulturama, sušenky BeBe Dobré ráno s kandovaným vovocem a požádal o první pomoc. Dnes by ho odpo měli pustit z Thomayerky.

Známej to komentoval, že tohle je zářnej příklad toho, že by se člověk neměl srát do toho, na co nemá.

Dost jsem o tomhle přemejšlel a myslím, že se plete. Už Frajer Luke přeci říkal, že největší frajeřinou je nemít na to. Jít po hlavě do věcí, u kterejch je jasný, že je nemůžu zvládnout, je přesně to, co každýho posune do novejch levelů.

Ostatně, tohle vidí okolo sebe každej, kdo vidět chce. Pomalu na každým postu najdete šampóny, co na to nemaj. S úporností nevídanou vedou tenhle stát do sraček, ale nevzdaj to. Tohle je mi na nich sympatický – ta železná vůle a nezlomné odhodlání nedat se, i když vím, že to vodserou všichni kolem.

Na Světovým poháru horskejch kol v Novým Městě zmizely kola za jeden a půl mega. Polovina závodníků musela jít celou trať pěšky. Organizátoři rozhodli, že aby to bylo spravedlivé, tak ti, kterým kola zbyly, že je povedou.

Kriminalisté vše zkoumají. Podle posledních zpráv se kloní k závěru, že krádež má na svědomí pachatel. Já osobně si myslím to samé.

Víkend byl studenej. Jak kostka ledu. Vítr foukal, občas chcalo, obloha se zahalila do smutku. A takhle to i zůstane. Bude chcát a foukat. V tomhle pořadí.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 14-05-12” - 3


    Eva   (14.5.2012 (15.55))

    Randle P. McMurphy v Přeletu nad kukaččím hnízdem zase říká "Aspoň jsem to zkusil". Pokud ti neukradnou kolo.


    skraloup13   (14.5.2012 (17.12))

    jj... :-)


    Agin   (14.5.2012 (20.49))

    Já zase žasnu nad těmi kriminalisty....oni jsou fakt dobří



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička